X
 
 

Борисов доволен от подкрепата на Вебер и Меркел

948 1
Борисов доволен от подкрепата на Вебер и Меркел
Снимка: Boyko Borissov, Facebook
Благодарих на големия приятел на България Манфред Вебер за днешния му призив към ЕК от името на Групата на ЕНП в ЕП за това мониторинговият механизъм върху България да отпадне. Това написа във Facebook профила си премиерът Бойко Борисов.

"Двамата разговаряхме по време на Конгреса на ЕНП в Загреб и се обединихме около мнението, че Доналд Туск е най-подходящият кандидат за следващ президент на ЕНП", пише още министър-председателят.

Манфред Вебер: Мониторингът над България трябва да бъде вдигнат

Председателят на Европейската народна партия (ЕНП) в Европейския парламент Манфред Вебер призова мониторингът над България да бъде вдиг...

По думите му ЕНП трябва да запази лидерските си позиции в ЕС. "Европа трябва да остане силна и обединена и да не се подава на популизма, за да има стабилност и икономически растеж. Около това се обединихме с канцлера на Германия Ангела Меркел. На Конгреса на ЕНП в Загреб двамата обсъдихме и добрата среда за инвестиции в България", написа още Бойко Борисов.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 16-22 декември
Седмичен хороскоп за 16-22 декември

Овен Тази седмица започнете на чисто. Идва края на годината и е добре да се отървете от някои неща, като съжалението, желанието за мъст, обвиненията...