Елизабет II предава трона на Уилям?

38400
Елизабет II предава трона на Уилям?
Снимка: Getty Images/ Guliver

Австралийски журналисти разпространиха новината, че британската кралица Елизабет II смята да предаде трона на внука си принц Уилям. Кралицата възнамерявала да направи това по време на коледното си обръщение към нацията.

Според информацията решението е подкрепено от високопоставени кралски съветници, както и от премиера на Великобритания Дейвид Камерън.

Елизабет II измъркала от удоволствие при вестта, че Шотландия остава в кралството

Британският премиер Дейвид Камерън каза, че британската кралица Елизабет II "измъркала" от радост, когато той й съобщил за победата на ...

Според изданието Woman's Day Magazine 88-годишната Елизабет II се решила на тази стъпка заради покушението, което стана ясно, че е било подготвяно срещу нея. Тя избрала Уилям, тъй като той и съпругата му Кейт Мидълтън са популярни сред обществото и се харесват. Те са примерно семейство, което възпитава едно дете и очаква второ.

Принц Чарлз приел решението на майка си съвсем спокойно, твърдят още журналистите. Известно е, че Чарлз не се ползва с популярност, за разлика от бившата си съпруга – Даяна.

Преди дни в медиите се появиха съобщения, че британските специални служби са разкрили заговор, който е могъл да доведе до убийството на века. Мишена на злосторниците била Елизабет II.

Атентаторите смятали да убият кралицата по време на концерт. Четиримата младежи, заподозрени в подготвянето на покушението са задържани.

Кралица Елизабет II подари хеликоптер на принц Уилям

Британската кралица Елизабет Втора зарадва внука си принц Уилям с луксозен  подарък за рождения му ден на 21 юни, съобщава Elle, п...

Елизабет II е най-възрастният британски монарх в историята. В момента тя е на второ място по продължителност на управление, след кралица Виктория.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа