Льо Пен: Народът вече не иска да търпи презрението на политическата класа

3560
Льо Пен: Народът вече не иска да търпи презрението на политическата класа
Снимка: Gettyimages.com

Невероятният успех на „Националния фронт“ е въстание на народа срещу върхушката, заяви неговата лидерка Марин льо Пен в интервю за радио Rtl France.

„Народът повече не иска да търпи презрението, с което години се отнасяше към него политическата класа, която се грижи само за своите интереси и по никакъв начин не защитава интересите на населението“, заяви Марин льо Пен

България и Франция засилват сътрудничеството между службите по вътрешна сигурност

Пописването на съвместната ни декларация е доказателство за високото ниво на сътрудничество между службите на България и Франция. Сам...

"Ние искаме да докажем, че дълговете, постоянното увеличаване на данъците, липсата на подкрепа за дребните, малките и средните предприятия не са предопределеност и фаталност, а последица от политически решения, взети от „Съюза за народно единство“ и Социалистическата партия, които доведоха до създаването на драматичното положение, съществуващо днес в страната", изтъкна още ръководителката на НФ.

Тя подчерта също, че целта на партията е да победи в колкото се може повече региони. Лидерката казва, че партията върви неотклонно нагоре, без скокове, като постепенно завоюва доверието на французите. Според нея историческият успех на състоялите се в неделя местни избори все още не е победа.

Анализирайки резултатите на другите партии, Марин льо Пен отбелязва твърде скромния резултат на десния „Съюз за народно движение“.

„Саркози казваше, че под неговото ръководство партията отново ще набере сила, но това не се оказа така. Що се отнася до Социалистическата партия, това е истински провал, последван от колективно самоубийство“, заяви Льо Пен.

Изборният резултат на "Националния фронт" – шок, но не и изненада

Първият тур на регионалните избори във Франция бе безспорен успех за крайнодясната партия „Национален фронт“, която увелич...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа