Марков: Борисов е лесен, но срещу нас има дълбоко корумпирано и престъпно европейско чудовище

13103
Марков: Борисов е лесен, но срещу нас има дълбоко корумпирано и престъпно европейско чудовище
Снимка: Boyko Borissov, Facebook

Организираната политическа престъпност в България има дълбоки и здрави корени, установени методи и доказани във времето практики. Много хора свързват тази престъпност с едно или друго лице от сцената на тази смъртоносна игра и малко лица у нас имат експертизата за по-дълбоките процеси.

Това е факт, който и брюкселските дантели не могат да осмислят и да проявят нужната доза твърдост за преодоляване на проблема в полза на всички европейски граждани, пише експертът по национална сигурност Николай Марков в социалната мрежа фейсбук.

Манфред Вебер провел "добър разговор" с Бойко Борисов за България

"Проведохме добър разговор с Бойко Борисов за България". Това написа в Twitter председателят на групата на ЕНП в Европейския парламент ...

Манфредвеберщината се превърна в бич, който да укроти страстите на българските граждани за справедливост и вероятно това явление е замислено в лабораториите на Европейската Народна Партия, която деградира до степен на презрение от почти всички български граждани.

Този европейски престъпен политически синдикат отказва да признае престъпленията си, които с лека ръка извърши в България чрез парцалената си кукла ББ. Нещо повече, проявява характер в защита на високопоставени публични фигури, пряко свързани с българската мафиотска система и които са неделима част от сложния корупционен политически апарат роден от самите тях.

Бойкоборисовщината е лесна работа и се оправя с обикновена отрова за мишки на цена 3 лева и 50 стотинки. Когато, обаче, трябва да приключим и затворим борисовата страница, трябва да си даваме сметка, че срещу нас е изправено дълбоко корумпирано и престъпно европейско чудовище, което никак не е безобидно. И понеже Европа е слаботелесна да се изправи срещу този проблем - тя предпочита да го неглижира, заобикаля и прикрива. Толкова може.

Ние все още не сме изпаднали германци, нито лоясали от преяждане европейци. Българи сме и Европа има проблем, не ние, макар, че днес малко хора ще ме разберат. Няма да бъда разбран и от гладните за политически постове и пари наши балкански хиени, готови да се продават на всяка цена и за всяко нещо. Тези категории не ме интересуват, защото зная личната им съдба - съдба на презрени нещастници! Мъртви души.

Туск към Борисов: Имате нашата подкрепа

По повод срещата си в Брюксел с председателя на ЕНП Доналд Туск, министър-председателят Бойко Борисов написа във Facebook: „Имат...

Времето за адекватна промяна на Европейския съюз изтича и ако няма сили да направи необходимото, нищо няма да може да спре разпадането. Впрочем, то вече е факт, макар и умело прикриван от лукави политически типове, които добре знаят това, но имат все още дефинирани ползи. Лично аз нямам намерение да се боря за нещо, което и без друго ме натъжава, обижда и лъже - право в очите. Това няма да позволя, каквото и да ми струва.

Ако няма изход - има избор", завършва той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЕВРОПА:

Политическа криза: Испанският премиер мисли за оставка

Украйна конфискува активи на назначения от Русия губернатор на Запорожка област

НА ЖИВО: Кризата в Украйна, 25.04 - Байдън подписа военната помощ, първата пратка вече е на път

Лукашенко: С Путин решаваме за ядрените оръжия - как и кога

Десетки хиляди полети имали проблеми с навигацията, подозират руска намеса

За създаване на "терористично общество": Русия арестува задочно Гари Каспаров

"Спрете лодките": Лондон с крайни мерки срещу мигрантите

Една голяма заплаха виси над Германия

Кой държави дават най-много военна помощ за Украйна - ето по колко милиарда отпускат

Като ресторантьор ти иде да си скубеш косите - какво разказват собственици на заведение

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа