Принц Уилям е най-популярният член на британското кралско семейство

14781
Принц Уилям е най-популярният член на британското кралско семейство
Снимка: Getty Images / Guliver

Принц Уилям е най-популярният сред населението член на британското кралско семейство, като надминава дори баба си - кралица Елизабет II. Това показва проучване на The Independent, цитирано от БНР.

ЕНП: Великобритания не може да диктува европейския дневен ред

Великобритания е една от 28-те държави в ЕС, без право на вето и тя не може да диктува европейския дневен ред. Открити сме за сътруднич...

Уилям получава 68% одобрение. Кралицата има 63 на сто, а нейният син и баща на принц Уилям – принц Чарлз – е събрал 43%. Това, което обаче прави голямо впечатление в проучването е, че дори не особено почитания принц Чарлз изпреварва политика с най-висок рейтинг в момента – кмета на Лондон Борис Джонсън.

Анкетата показва и известни промени в подкрепата на британските партии. Лейбъристката партия в опозиция продължава да води с 34 процента, но консерваторите бележат 3-процентно подобрение с 32 на сто за сметка на Партията за независимост на Найджъл Фарадж, която има отстъпление с 1 процент след еуфорията около европейските избори.

През февруари Найджъл Фарадж бе най-популялния лидер на партия, но последната анкета показва, че премиерът Дейвид Камерън си е върнал първата позиция, макар и с минимална подкрепа от 2 на сто.

$32 за 30 кв. см от княжество Силенд

Княжество Силенд в близо до брега на британската провинция Съфолк е най-малката държава в света, наброяваща едва 22  жители, но тя...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com