Биляна Йотовска: Не обичам да се сравнявам с мъжете

17945
Биляна Йотовска: Не обичам да се сравнявам с мъжете
Снимка: Личен архив

Биляна Йотовска е доста повече от красиво, съблазнително момиче от Инстаграм с много последователи, по което се въздиша и преглъща. Повечето от вас знаят, че Биби може да се похвали с титли в турнири IFBB и NPC в категория „Бикини фитнес“, Flex Model Bikini Search (Лас Вегас), образование на художник, издадени книги за здравословен начин на живот, собствен бранд и не спира дотук. Това, което обаче едва ли знаете, е защо не си прави селфита с муцка патешки устни, с какво е преяла последно, какво е смазала под възглавницата си и на кой филм са плакали заедно със съпруга ѝ. Четете нататък и ще разберете и още:

Ти си адски активна – не само физически, а и покрай всичките ти останали ангажименти. Как разпускаш от психическата умора и пренапрежение?

Така е, винаги съм вършела сто неща, буквално! Но най-важното е, че всичко, с което се занимавам, ми харесва и всъщност ме “зарежда”. И все пак, обичам уикендите, в които не работя, да сме у дома на двора, с Митко и Никол, и домашните любимци. В този ред на мисли - обичам лятото! Обожавам почивките, споделени със семейството. Мечтая да имаме все повече време заедно, защото това за мен е безценно. Смело мога да кажа, че заниманията с тях ми помагат да разтоварвам.

Спазването на хранителни режими не е лека работа, чисто психически. Когато го нарушим, а това на всекиго се случва, като че ли е доста важно как ще минем през този момент – някакви съвети?

За мен да се храня здравословно е начин на живот, а не режим или диета. Винаги съм се хранила така, без да изпадам в крайности. Това, към което се стремя да науча и всички мои клиенти, е да променят в дългосрочен план здравословните си навици! Въпрос на здраве е, не на суета. Иначе ако “кривнем малко от диетата” няма да се случи нищо. При много хора това е психически проблем, изпадат в крайности и попадат в един омагьосан кръг. А всъщност нещата, свързани със здравословния начин на живот, са много прости. Добра физическа активност, разумно хранене и изградени навици. Формулата е простичка, изпълнението само изглежда трудно, но трябва просто да се вслушваме в тялото си.

Кога последно преяде и с какво?

Е, ще бъда честна! Преяждането беше чудно, ха-ха! С манго и папая по време на последната ни семейна почивка на остров Мавриций. Всеки, който ме познава, знае, че обожавам екзотични плодове. Всеки път, когато имам възможност да прекаля с тях, го правя, без да се чувствам гузно. Сладки и тестени изделия не ме привличат, но плодове - ооо, да!

ВИЖТЕ КАКВО СПОДЕЛИ ОЩЕ ТЯ ЗА СЕМЕЙСТВОТО СИ, СНИМКИТЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ И ТРЕНИРОВКИТЕ!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛИЦА:

Какво чете актрисата Деляна Хаджиянкова?

Какво чете актьорът от "Ол Инклузив" Петър Калчев?

Хората все повече търсят лично преживяване: Мартин Радулов от Matti Еvents & Fine Food (ВИДЕО)

Ще поевтинеят ли имотите в България? Говори главният изпълнителен директор на Банка ДСК (ВИДЕО)

Какво чете актьорът Пламен Великов?

Актьорът Даниел Пеев - Дънди: Истинската награда е живият контакт с публиката

Какво чете актрисата Анджелика Джамбазова?

Боряна Братоева: Винаги много съм искала да мога да свиря на музикален инструмент

Актьорът Николай Върбанов: Отбиването на номер ме изкарва извън нерви

Иво Аръков: Всеки трябва да изиграе своята роля

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com