Как да закупите крипто токени C+Charge - ръководство*

1476
Как да закупите крипто токени C+Charge - ръководство*
Снимка: https://c-charge.io/

Как да закупите крипто токени C+Charge и какво представлява този иновативен блокчейн?

Пазарът на електрически превозни средства се разширява много бързо. Има множество екологични и авангардни решения, които се появиха в резултат на тази промяна.

C+Charge е един от най-новите крипто проекти, които предлагат устойчиви решения в екологично ориентираното придвижване, тъй като използва блокчейн технология за борба с изменението на климата и оставя на бъдещите поколения по-добра, по-обитаема планета.

Токените на C+Charge ($CCHG) са ключови за системата и имат за цел да стимулират потребителите да се грижат по-добре за околната среда в замяна на финансови награди.

Прочетете тази публикация до края, за да научите повече за възможните ползи от инвестирането в токени C+Charge и стъпките, свързани с това.

Какво е C+Charge?

C+Charge е променяща играта платформа, която използва блокчейн технологията, за да се застъпва за авангардни техники за намаляване на замърсяването на въздуха и запазване на природните блага. Едновременно с това C+Charge  предоставя стимули за хората, които се присъединяват към идеята на екипа, за да насърчи тяхното участие.

C+Charge събра екип от всеотдайни професионалисти, за да идентифицира слабостите, които са най-вредни за настоящата система за електрически превозни средства (EV). Съществуващата система е критикувана, че няма достатъчно прозрачност, регулиране, механизми за плащане или подходящи стимули за хората, които използват електрически автомобили (EV).

Купете C+Charge сега

Мисията на C+Charge е да тласне индустрията на електрическите коли напред, като предостави цялостно решение на предизвикателствата, пред които е изправен пазарът в момента. Това ще бъде постигнато чрез партньорство с най-успешните фирми в EV индустрията. Чисто нов кредитен въглероден токен, известен като Goodness Nature Token, беше разработен от платформата в сътрудничество с Flowcarbon (GNT). Токените могат да се натрупват от потребителите за използване за закупуване на услуги за зареждане на електрически превозни средства в участващите станции.

C+Charge също работи върху нова система за плащане peer-to-peer, която ще използва токена C+Charge (CCHG) като разплащателно средство. Тази система е част от непрекъснатото развитие на компанията.

В резултат на това притежателите на токени ще имат достъп до въглеродни кредити, което прави това една от най-екологично изгодните криптовалути и блокчейн проекти.

Купете C+Charge сега

Как да закупите C+Charge крипто токени?

Ако досега не сте инвестирали в криптовалути в предварителни продажби (или в CCHG), сега ще ви покажем как да го направите.

Стъпка 1 - Създайте си крипто портфейл

Не забравяйте, че ще ви е необходим портфейл за криптовалута, за да купите C+Charge, ако го правите за първи път. Вие ще разполагате със своя CCHG в крипто портфейл, подобно начина, по който съхранявате средства в нормален портфейл. За да купувате и съхранявате CCHG токени, можете да използвате почти всеки портфейл за криптовалута.

C+Charge препоръчва  MetaMask за потребителите, които използват настолни компютри и лаптопи и TrustWallet за мобилни потребители. Това е най-бързият и лесен вариант, а също и най-безопасният, защото са доказани имена в индустрията.

За да започнете с MetaMask, например, просто отидете на началната им страница и щракнете върху бутона „Изтегляне“. Изберете операционната система по ваш избор (Windows, Linux и т.н.) и продължете със стъпките. Всичко ще бъде готово, след като изтеглите портфейла и зададете защитена парола.

Стъпка 2 - Закупете си BNB или USDT

Тъй като C+Charge използва Binance Smart Chain (BSC), единствените валути, които могат да се използват за закупуване на CCHG, са BNB и USDT.

Когато купувате тези токени, вие сте свободни да използвате каквато и да е борса за криптовалута, която искате. Ние обаче препоръчваме Binance, тъй като монетата BNB е собственият токен на борсата и защото предлага най-добрите цени, както и най-високите нива на сигурност.

Стъпка 3 - Свържете портфейла си със C+Charge

Tретата  стъпка е проста и изисква да отидете на уебсайта на C+Charge и да изберете опцията „Свързване на портфейла“ от падащото меню. Ще видите ново поле, което ви подканва да изберете една от следните две опции - Metamask и Wallet Connect.

Стъпка 4 - Купете токени $CCHG

След като успешно сте свързали крипто портфейла си с предварителната продажба на екологичния блокчейн, е време да си закупите токени. Изберете нужното количество и закупете токени. Имайте предвид, че минималният брой е 1,000 $CCHG, което е 13 долара, но в това число не са включени такси за обработка на транзакцията.

Стъпка 5 - Заявете токените си в края на предварителната продажба

Когато предварителната продажба приключи, ще можете да заявите своите CCHG токени и да ги получите в крипто портфейла си веднага. Ще трябва обаче да почакате, преди вашите токени да са готови, защото предварителната продажба не е завършила и токените ви не са още “изкопани”.

Защо да инвестирате в C+Charge?

Проектът все още е в зародиш и би могло да се каже, че за момента ще се нареди в класацията на подцените криптовалути , но платформата демонстрира обещаващ потенциал за растеж. Ще се стреми да превърне в свързващо звено за няколко зарядни станции в световен мащаб - проектирана да бъде съвместима с над 1,8 милиона станции на глобално ниво.

Освен това C+Charge си партнира с производители на зарядни устройства за електромобили. Те се захранват от слънчева енергия и следователно не изискват типична мрежа за електрозахранване, а насърчават устойчивото развитие.

Платформата ще се стреми да използва и NFT. Приложението му ще позволи на потребителите да създават NFT от въглеродните кредити, спечелени чрез зареждане на техните електромобили. За да направи нещата още по-интересни, C+Charge иска да предложи NFT програма, която да си сътрудничи и с производителите на електрически коли.

Целите за устойчивост на C+Charge, чрез използване на блокчейн, могат да подобрят начина, по който се извършва зареждането на електрическите коли на глобално ниво. Уникалните му характеристики биха могли да превърбат неговия токен в потенциално добра криптовалута за инвестиция през 2023 г.

Заключение

Като една от най-добрите криптовалути, в които да инвестирате в момента, C+Charge променя играта за мнозина в бизнеса с електрически превозни средства. Крайната цел на програмата е да насърчи използването на електрически автомобили, като компенсира шофьорите за усилията им да намалят въглеродните емисии и така да помогне за създаването на по-добра околна среда.

Можете да закупите един CCHG токен по време на текущата предварителна продажба за еквивалента на $0.013 цена. В момента тече първият от четирите етапа на предварителната продажба. Важно е да запомните, че цената на един CCHG ще нараства с всяко следващо ниво, докато достигне $0.235. Ако се чудите дали да инвестирате в C+Charge, сега е моментът да закупите този токен, защото цената с времето само ще се покачва.

Купете C+Charge сега

Често задавани въпроси

С колко ще се покачи цената на CCHG?

През четирите етапа на предварителната продажба, цената на токена CCHG ще нарансне от $0.013 до $0.0235, което ще означава 80% хартиена печалба за ранните инвеститори. Предвид факта, че в предварителните продажби екипът е планирал да събере само $6.6 милиона, това е много добра новина за тези, които искат да инвестират в екологичен крипто проект с голямо бъдеще.

Има ли възможности в далечно бъдеще за C+Charge?

Потенциалът на този проект е огромен, защото може да промени начина, по който възприемаме електрическите коли и най-накрая да възнагради шофьорите на такива.


*Материалът е спонсорирано съдържание и не отразява позицията на екипа на Actualno.com/Webground. Материалът не представлява препоръка за вземане на инвестиционни решения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com