Как да закупите крипто токени Memag (Meta Masters Guild) – Ръководство*

2228
Как да закупите крипто токени Memag (Meta Masters Guild) – Ръководство*
Снимка: iStock/Guliver

Как да закупите крипто токени Memag (Meta Masters Guild) – Ръководство

Meta Masters Guild се счита за един от най-добрите проекти в предварителна продажба на криптовалути през 2023 г. MEMAG цели да създаде иновативна екосистема, която ще позволи на потребителите да участват в децентрализирани криптоигри от типа "play-and-earn", без да им отнема удоволствието и сигурността.

Това ръководство ще ви запознае с проекта и токена на MEMAG - как да закупите на възможно най-добрата цена чрез текущата предварителна продажба, както и какво точно прави този move-and-earn проект толкова специален и привлекателен за инвеститорите.

Какво е Memag (Meta Masters Guild)?

Meta Masters Guild е нов блокчейн проект, който има за цел да популяризира изцяло новата концепция "play-and-earn" сред редовите геймъри, както и да повиши осведомеността за разликите между по-често срещаната игра "play-to-earn" (P2E) и механиката на играта "play-and-earn". 

Иначе казано, концепцията P2E се фокусира върху печеленето на пари, което се счита за неустойчиво от екипа на MEMAG.

Проектът включва два токена. Първо са Gems (скъпоценните камъни). Наградите в играта ще бъдат раздавани в скъпоценни камъни. Вторият е основният токен MEMAG, за който ще научим повече малко по-късно.

За свдение на ранните инвеститори: MEMAG е в първата си от общо седем предварителни продажби. Текущата цена е 0,007 USDT за токен. Тя ще се увеличава постепенно през отделните етапи и на следващия ще струва 0,01 USDT.


Посетете предварителната продажба на МEMAG  

Как да закупите крипто токени Memag (Meta Masters Guild) - стъпка по стъпка

Ето пълно ръководство стъпка по стъпка за това как да закупите токени MEMAG от платформата за предварителна продажба.

Стъпка 1 – Настройване на крипто портфейл

Подобно на всички други предварителни продажби, MEMAG се нуждае от криптопортфейли за инвеститорите. Повечето инвеститори избират MetaMask. Изтеглете го и го настройте. Изберете парола и 12-думова защитна фраза.

Стъпка 2 – Закупуване на Ethereum

MEMAG може да бъде закупен с Ethereum или Tether. Ако не притежавате нито една от двете, можете да ги закупите от борси като Binance.

Стъпка 3 – Прехвърляне на Ethereum към MetaMask

Копирайте депозит адреса на ETH токените и отидете на борсата, на която те се съхраняват. Задайте теглене и поставете адреса в интерфейса MetaMask.

Стъпка 4 – Свързване на MetaMask с предварителната продажба на Memag

Свържете портфейла MetaMask с уебсайта за предварителна продажба чрез бутона Connect Wallet.

Когато отворите портфейла, трябва да получите известие за потвърждаване на връзката с таблото за предварителна продажба. Потвърдете я и преминете към последната стъпка.

Стъпка 5 – Закупуване на крипто токени Memag

Сега портфейлът ви трябва да е свързан с платформата на предварителната продажба и остава да посочите количеството MEMAG токени, което искате да закупите. Потвърдете транзакцията си за последен път, преди да завършите покупката.

Посетете предварителната продажба на МEMAG

Най-важното за токена на Meta Masters Guild

Нека се запознаем по-подробно с това какво точно представлява MEMAG. Научихме как да закупим токените, а сега нека видим защо трябва да инвестираме рано.

Според екипа на MEMAG основната разлика между P2E и "play-and-earn" идва от изместването на фокуса към по-устойчива механика, която позволява на играчите да се наслаждават повече на играта. Фактът, че става дума за гилдия, превръща потребителите в заинтересовани страни и им дава право на глас при проектирането на следващите игри.

MEMAG няма да отправя предизвикателства към утвърдените игри за конзоли и компютри, като ще се фокусира повече върху мобилните игри. Проектът ще си партнира с независими разработчици, които ще предоставят продукти за гилдията. Играчът ще има голяма полза поради достъпа до голям избор от игри в различни жанрове.

Да вземем за пример Meta Kart Racers - състезателна игра от типа "play-and-earn". Тя позволява PVP, така че потребителите могат да се състезават един срещу друг в шампионат.

Както беше споменато по-горе - MEMAG ще съсредоточи усилията си само върху създаването на мобилни игри. Това е интересен ход, тъй като този пазар расте значително от година на година и ще даде достъп до голям брой обикновени геймъри, които се нуждаят само от смартфон, за да играят.

MEMAG – икономика на токена

Токенът MEMAG е в основата на проекта. Това е ERC-20 токен и фунцкионира в блокчейна на ETH.

Този токен, като истински proof-of-stake такъв, осигурява реална полезност, което го прави добър вариант, когато търсите къде да инвестирате. Той предоставя MEMAG токени като бонус за тези, които играят само за забавление.

На етап 1 от предварителната продажба цената за един токен е само 0,007 USDT и ще се повишава постепенно през следващите етапи.

Етап 1 ще приключи, когато проектът набере $1,6 млн. в USDT. Цената на токена ще бъде увеличена до 0,01 USDT на Етап 2. Това дава възможност на ранните инвеститори да закупят с отстъпка от 42% и възможност за незабавен ръст.

Според източници, близки до проекта, когато предварителната продажба приключи, токенът ще бъде пуснат на цена от $0,023, което прави увеличение с над 200% от първоначалната цена от 0,007 USD.

Прогноза за цената

Трудно е да се предвиди волатилният криптопазар, но можем да имаме кратка представа как ще се оформи MEMAG, след като бъде листвана. Цената на токена ще се увеличава постоянно от $0,007 до $0,01 чак до $0,023, когато бъде регистриран.

Това ще даде на ранните инвеститори ръст от около 230% - от 0,007 USD до 0,023 USD, след като токенът достигне борсите.

Това кара анализаторите да смятат MEMAG за една от най-добрите потенциални инвестиционни възможности на криптопазара през 2023 г.

Посетете предварителната продажба на МEMAG

Добра инвестиция ли е Memag? 

Много фактори допринасят за това даден криптоактив да бъде успешен и да представлява добра инвестиция. Ето какво трябва да вземете предвид, когато инвестирате в MEMAG.

Устойчивост

В официалната документация на MEMAG се посочва, че проектът е силно ориентиран към устойчивостта. Това произтича от факта, че криптоигрите, които са навлезли на пазара преди година или две, вече не функционират. Това накара проекта да премине от P2E към "play-and-earn", за да постигне устойчивост и дългосрочна печалба.

Ето защо екипът ще даде приоритет на забавлението и развлечението на първо място, а на печеленето - на второ, като по този начин ще даде на игрите си дълготрайност и ще печели приходи от тях в дългосрочен план. По този начин те ще осигурят устойчив бизнес модел.

Mobile Gaming 

Понастоящем мобилните игри заемат около 60% от световния пазар на игри. Това число се увеличава ежегодно, тъй като почти всеки притежава смартфон.

Това прави мобилните игри по-достъпни, по-изгодни и по-устойчиви, отколкото закупуването на някоя от утвърдените марки като PlayStation и Xbox. Ето защо екипът на проекта реши да инвестира цялото си време и ресурси в мобилните игри.

Gaming гилдия 

Големите студия за игри, които създават проекти, правят грешката да проектират своя собствена игра, което отнема време и ресурси за пълното ѝ разработване.

От друга страна, играчите имат много възможности за избор, когато избират Play-and-earn игра.

MEMAG предлага игра за любителите на състезанията - Meta Kart Racers. Няколко други игри, включително и NFT игри - Raid и Meta Masters World са в процес на разработка.

Шанс за пасивен доход

Възможността за залог на MEMAG е друга характеристика, която може да привлече потенциални инвеститори. Тези, които инвестират в дългосрочен план, ще получават пасивен доход, като просто депозират своите токени в пула за залагане. Предстои да получим повече подробности за периодите на блокиране.

$100 000 в награди 

В конкурентния криптопазар много нови проекти прибягват до раздаване на награди. MEMAG предоставя възможност на инвеститорите да спечелят $100 000 в токени. Те трябва само да инвестират най-малко $150 в токени.

Заключение

Предварителната продажба на Meta Master Guild има всички необходими характеристики, за да бъде успешна през 2023 г. и след приключването. Проектът е разработил устойчива механика "move-and-earn", гилдията, която позволява по-добра комуникация между екипа и фенската маса, и има няколко игри като концепция. Това ще гарантира, че проектът ще се хареса на множество целеви групи по целия свят.

Понастоящем MEMAG е в първия си етап на предварителна продажба, така че ранните инвеститори могат да закупят тези токени на възможно най-ниската цена!

Посетете предварителната продажба на МEMAG

Често задавани въпроси

Какво е бъдещето на Meta Masters Guild?

С иновативната си система MEMAG ще предлага редица за move-and-earn игри с криптовалути. Всяка от тях ще бъде листната на пазарите на iOS и Android. MEMAG е и отлична инвестиционна възможност, особено за тези, които инвестират в предварителна продажба.

Благодарение на тези два фактора бъдещето на този токен изглежда светло.

Колко струва един Memag крипто токен?

Цената на токена MEMAG в момента е $0,007. Тя постепенно ще се повишава чрез предварителните продажби и в крайна сметка ще достигне до борсите на цена от $0,023. Етап 2 ще започне, след като проектът събере $1,6 млн. Цената на токена ще се повиши до $0,01.

Каква е прогнозата за цената на Memag?

Цената на токена ще се повишава постоянно от $0,007 до $0,01 и ще достигне до $0,023, когато бъде регистриран.

Това ще даде на ранните инвеститори ръст от около 230% - от $0,007 до $0,023, след като токенът достигне борсите.

Това кара анализаторите да смятат MEMAG за една от най-добрите потенциални инвестиционни възможности на криптопазара през 2023 г.

-----------------

*Материалът е спонсорирано съдържание и не отразява позицията на екипа на Actualno.com/Webground. Материалът не представлява препоръка за вземане на инвестиционни решения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com