Астън Вила се продава

5266
Астън Вила се продава
Снимка: Getty Images / Guliver

Собственикът на английския футболен отбор Астън Вила Анди Лърнър обяви клуба за продажба. Американският бизнесмен заяви, че е време да потърси нов собственик и ново ръководство.

Лърнър купи Астън Вила през 2006-а година за 62.2 милиона лири. Но последните сезони не са така успешни за клуба, включително и току що завършилия, в който завърши на 15-о място Висшата лига през този сезон, на 5 точки над зоната на изпадащите.

Тонев: Вече знам как да играя във Висшата лига

Българският футболист на Астън Вила Александър Тонев даде интервю за клубния сайт. Националът заяви, че периодът му на адаптация вече е...

Българският национал Александър Тонев премина в този клуб през лятото на 2013-а година от Лех Познан за 3,2 милиона паунда. Той има 17 мача, повечето от които като резерва, и все още чака първия си гол. "Сега търся нов собственик и нов идеолог за клуба. Когато аз го поех, имах същата визия. Но в момента Астън Вила има нужда от свежест в идеите, заяви Лърнър, който контролира клуба от 2006-а година. Той е потгърсил услугите на американската банка Мерил Линч, която да бъде негов съветник при продажбата и избора на нови инвеститори.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят