Атлетико Мадрид размаза и унижи страхотно Реал

55414
Атлетико Мадрид размаза и унижи страхотно Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

В чакания с голямо нетърпение мегасблъсък на 22-рия кръг на Примера Дивизион шампионът на Испания Атлетико Мадрид размаза с 4:0 вечния враг и лидер във временното класиране Реал Мадрид. Така „дюшекчиите” скъсиха разликата между двата отбора на четири точки, като Реал вероятно ще бъде застигнат от втория Барселона, която сега изостава с четири пункта зад белите, но е с мач по-малко.

Тотално прекроената защита на Реал се оказа огромната слабост на действащия европейски клубен шампион. След като Серхио Рамос се контузи срещу Севиля, а Пепе и Марсело също не взеха участие в срещата, за Атлетико се оказа лесна задача да се справи с Варан, Начо, Даниел Карвахал и Фабио Коентрао. Така за първи път от сезон 1950-1951 година Атлетико Мадрид записа две победи в един сезон за шампионат срещу Реал.

Хари Кейн посече Арсенал и качи Тотнъм пред вечния враг

Поредно наелектризиращо лондонско дерби и пълен обрат зарадва феновете на Тотнъм, които се насладиха на най-хубавата за тях победа &nda...

Първият гол падна още в 14-тата минута, когато Тиаго Мендеш се възползва от отлично сваляне на Марио Манджукич и простреля Касияс – 1:0. Второто попадение беше истински нож в сърцето на „белия балет” – Гилерме Сикейра центрира полувисоко и Саул със задна ножица препарира Касияс за втори път. Реал не беше на себе си и логично рухна в 67-та минута, когато Арда Туран центрира на далечна греда, там Саул свали топката и Гризман я вкара, изпреварвайки Варан. Последният пирон в ковчега на Реал заби Марио Манджукич – с удар с глава от точката на дузпата.

Пълен репортаж от крушението на Реал вижте в Sportline.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят