Бербатов спаси Фулъм, Арсенал и Челси отново безгрешни

23759
Бербатов спаси Фулъм, Арсенал и Челси отново безгрешни
Снимка: Getty Images/Guliver

След три двубоя без участие за "котиджърс" днес Димитър Бербатов се завърна по подобаващ начин и донесе победата за "Фулъм" над "Уест Хем" с 2:1. Така лондонският тим най-накрая се измъкна от зоната на изпадащите и се изкачи на 16-та позиция с 19т. актив.

Двубоят не започна по най-добрия начин за домакините, след като вратарят на Уест Хем Юси Яскелайнен прати топката в полето на Фулъм, там Мохамед Диаме пое топката с гърди,след това се завъртя, стреля и откри резултата, пише football24.bg.

Обявена е цена за Бербатов

Интересът около евентуален трансфер на Димитър Бербатов е огромен. Българският нападател не се чувства добре във "Фулъм", който този с...

В 32-ата минута Стийв Сидуел забоде топката в мрежата на "чуковете", след като засече топката с глава от корнер, изпълнен от Деймиън Дъф. В края на полувремето капитанът на "Уест Хем" Кевин Нолан бе изгонен от игра с директен червен картон.

В 66-ата минута Стийв Сидуел нахлу в наказателното поле на противника, след което пусна пас по земя, който прати топката в краката на Димитър Бербатов и бившият ни национал донесе сладката победа за "Фулъм" и така Мюленстийн и компания издрапаха от дъното на таблицата във Висшата лига.

Отборът на "Арсенал" пък очаквано не сбърка срещу "Кардиф" и макар да победи с два гола накрая - в 88-та и 92-рата минута, отново оглави класирането, която чест за няколко часа принадлежеше на "Манчестър Сити". "Челси" също си свърши работата и разби "Саутхемптън" с 3:0 и така познатата челна тройка продължава да оглавява класирането в Англия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят