Димитър Бербатов завладя феновете на Монако

17739
Димитър Бербатов завладя феновете на Монако

Феновете на Монако твърдо желаят Димитър Бербатов да остане в отбора и през следващия сезон. Сайтът planete-asm.fr направи допитване сред читателите си кой от играчите с изтичащи договори задължително трябва да бъде задържан от ръководството на клуба. На привържениците бяха предложени четири имена, а българският нападател получи най-много гласове (37,24%).

Въпреки, че Монако ще остане без трофей през кампанията, българският нападател накара феновете да се влюбят в него. Те са категорични, че на благоевградчанина трябва да бъде предложен нов договор след края на сезона.

Гол и контузия за Бербо, срам за Монако срещу Гинган

Гинган се класира на финал за Купата на Франция. 17-ият в класирането на Лига 1 и борещ се за спасение от изпадане тим буквално направи...

Веднага след Бербатов е Фабиньо в 31.66%, а трети остава ветеранът Рикардо Карвальо. За португалеца са гласували 25.82%. Най-малко гласове е събрал Ерик Абидал - само 1.22%.

От сайта отбелязват, че "българинът дойде само за временен заместник на Радамел Фалкао, но бързо завоюва сърцата на феновете". Според информацията, мнозина от тях вече мечтаят за нападателен тандем между двамата догодина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят