Феновете искат главата на Мойс, шефовете го пазят

4355
Феновете искат главата на Мойс, шефовете го пазят

Облаците над главата на мениджъра на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс стават все по-гъсти. Все повече фенове искат той да се махне.

"Трябва да се знае, че сега не е 1986 г., когато дойде сър Алекс. Мойс идва в момент, след като сме станали шампиони и под негово ръководство само се свличаме надолу.

Първо си мислех, че трябва да правим изводи за работата му на втората година. После срокът стана година и половина, а сега искам да се маха още през май.

Мога да ви кажа, че сред феновете вече почти няма застъпници за неговото оставане след края на сезона", заяви пред "Гардиън" главният редактор на най-старото списание на феновете на Юнайтед "Ред Нюз".

Въпреки тоталното недоволство сред привържениците, засега смяна на шотландеца не се предвижда. Според вестника, шотландецът има пълната подкрепа на борда на директорите.

От там все пак са му направили забележка за представянето напоследък, особено в дербито с Манчестър Сити във вторник и поредната загуба у дома с 0:3 от голям съперник.

Мойс има шестгодишен договор с "червените дяволи". В Англия обаче все по-силно се говори, че ще бъде заменен от Луис ван Гаал и въпреки сегашна подкрепа на шефовете, раздяла може да има още през юни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com