Фъргюсън: Бербатов може да помогне в някой мач

4176
Фъргюсън: Бербатов може да помогне в някой мач
Българинът най-вероятно ще получи шанс за изява до края на кампанията

Димитър Бербатов най-вероятно ще получи шанс за изява до края на кампанията, заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън.

"Нашата форма беше добра, много добра, но Димитър най-вероятно ще бъде замесен в някои от оставащите ни мачове до края на сезона", заяви лаконично Фъргюсън за сайта на "червените дяволи" за българина, който почти сигурно ще напусне "Олд Трафорд" в края на сезона.

Луиш Нани пък вече е възстановен напълно и ще може да играе днес в домакинството на Астън Вила, допълва БГНЕС. "Нани се завръща и това е важно. Ние му дадохме 20 минути срещу Уигън, така че ще разчитам на него за мача в неделя. Той е добър играч. Здрав е физически и винаги иска топката". Шотландецът добави, че не съмнява, че неговите играчи ще отговорят подобаващо в днешната среща с Астън Вила след поражението от "латикс" през седмицата.

Бербатов в Галатасарай?

Димитър Бербатов е пред трансфер в Галатасарай, тръби турската и испанската преса. Според информациите в пресата българинът вече е с ...

Фърги допълни: "Нямам никакви съмнение около психическото състояние на момчетата, да ви кажа честно. Има много опит в нашия тим. Играчите ми искат да печелят постоянно и ние имаме нужния характер да сторим това. Ще гоним победата и в днешната среща, това е сигурно".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят