Гол-шедьовър на Бербатов донесе победа на Монако

36517
Гол-шедьовър на Бербатов донесе победа на Монако

Димитър Бербатов показа за пореден път своята класа! Българинът осигури успеха на своя Монако с 1:0 в дербито на Лазурния бряг срещу Ница от 34-ия кръг на Лига 1.

В 5-тата минута на срещата благоевградчанинът овладя майсторски топката и с прецизен удар прехвърли вратаря на Ница Давид Оспина. Само седем минути по-късно Бербатов пропусна да вкара за 2:0, след като Валер Жермен удари греда, а при добавката защитник на гостите отрази с тяло влизащия в мрежата удар на Митко.

Димитър Бербатов с поредно признание

Димитър Бербатов попадна в списъка на 50-те най-добри футболисти в Европа, които остават без договори това лято. Той беше изготвен от а...

В следващите минути до почивката гостите играехa по-добре, но така и не успяха да застрашат вратата на Даниел Субашич.

През второто полувреме Ница продължи с натиска си и на няколко пъти бе близо до това да изравни резултата, но липсата на класа пред гола провали "орлетата". В средата на полувремето Дарио Цвитанич се оказа на стрелкова позиция, но ударът му бе отразен перфектно от вратаря. При последвалия корнер дойде най-чистото положение за гостите. Матийо Бодмер стреля с глава, Субашич успя да в отбие, но тя тръгна към ъгъла на вратата му. Там бе застанал Мунир Обади, който я изби от голлинията, но останаха съмнения, дали тя беше минала зад чертата, а също така дали играчът на домакините не игра с ръка. В крайна сметка реферът не отсъди нищо и вратата на Монако остана суха.

След този двубой "монегаските" остават втори в класирането на 7 точки от лидера Пари Сен Жермен. Отборът на Ница е 14-ти с 39 точки.

 

Бербатов показа дъщеря си във Facebook

Най-активната българска звезда във Facebook, Димитър Бербатов отново качи своя снимка в социалната мрежа. Този път той показа втората ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят