Клинсман: Крайно време е Англия да се докаже

14954
Клинсман: Крайно време е Англия да се докаже
Снимка: Getty Images/Guliver

Немската легенда, Юрген Клинсман, заяви, че е крайно време Англия да докаже, че е сила във световния футбол и да се нареди поне сред осемте най-добри отбора в Бразилия. В момента Клинсман е тreньор на националния отбор на САЩ, а по време на кариерата си като футболист е играл два сезона и в „Тотнъм“. „Те са една от водещите футболни нации в света, но трябва да го докажат“, коментира той.

Под ръководтсtвото на Клинсман отборът на САЩ също се класира за световните финали, като днес те играят приятелска среща с Шотландия. Предвид богатата история на Германия на световни финали и силните футболисти в сегашните им редици, Клинсман очаква поредно много добро представяне на родните му колеги и евентуален трофей.

Мексико и Уругвай с разгроми

Може да се каже, че Уругвай и Мексико са вече на световното по футбол в Бразилия, след като вчера разгромиха противниците си. В зона CO...

„Когато човек има очаквания към Германия, то те са поне за финал. Сега това се подкрепя и от страхотните футболисти, които има в отбора“, допълва Клинсман.

Във вторник Англия и Германия ще играят приятелски двубой на „Уембли“. Двата отбора са си поделили по три победи от срещите между тях от началото на 2000г. насам, информира bbc.co.uk.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят