Коке: Атлетико е моят дом и искам да остана в него

6409
Коке: Атлетико е моят дом и искам да остана в него
Снимка: Getty Images/Guliver

Халфът на Атлетико Мадрид Коке няма желание да напуска "Висенте Калдерон" въпреки огромния интерес към него. Медиите усилено спекулират, че полузащитникът ще премине в Барселона и Манчестър Юнайтед.

"Имам договор с Атлетико с дълга продължителност. Доволен съм, това е моят дом. За мен е чест, че големи клубове ме искат, но съм щастлив в Атлетико, аз съм у дома", заяви 22-годишният халф по време на представянето на своя спортен център.

Поредният голям футболист ще завърши кариерата си в САЩ

Както много други големи фуболисти, така и Давид Вия може да приключи кариерата си в Съединените щати. Според „Кадена КОПЕ&rdquo...

"Сега идва Мондиалът и искам да съм в списъка. Мисля само за това, това е на първо място. Аз съм от Атлети, предстои Световно първенство. Не мисля за бъдещето, а само за настоящето. (…) Тази сутрин се събудих и много приятели ми се обадиха. Сега искам да съм спокоен, да си почивам и чакам листата в събота", увери той.

"Не беше лесно да играем без Диего Коща във важните мачове. От селекционера зависи дали ще го повика. (…) Аз имам опции да попадна на Световното първенство. Останах в Мадрид да почивам и да чакам новината", сподели Коке.

"Трудно е да се задържат всички играчи след толкова силен сезон. Мигел Анхел каза, че икономически нямаме необходимост да продаваме", каза още испанският национал.

 

Изпълнителният директор на Юве: Атлетико (Мадрид) е тумор за футбола

Изпълнителният директор на Ювентус Бепе Марота направи изключително остро изказване срещу отбора на Атлетико (Мадрид). "Атлетико е отб...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com