Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Колеблив Юнайтед: "Червените дяволи" не успяха да изядат "черешките" (ВИДЕО)

13 април 2024, 21:41 часа • 2479 прочитания

Борнемут и Манчестър Юнайтед завършиха 2:2 в двубой от 33-тия кръг на Висшата лига. Доминик Соланке откри резултата в 16-ата минута. Бруно Фернандеш изравни в 31-ата минута. Джъстин Клуйверт обаче изведе "черешките" отново напред до края на първото полувреме. След почивката португалският халф на "червените дяволи" се разписа от дузпа, за да оформи крайния резултат. Момчетата на Тен Хаг заемат седмата позиция с 50 точки, а Борнемут е 12-и с 42 пункта.

Манчестър Сити прегази Лутън

Манчестър Сити се върна на върха в класирането след домакинска победа с 5:1 над новака Лутън Таун. "Гражданите" ще останат начело на таблицата с две точки аванс пред Арсенал и Ливърпул поне за 24 часа, тъй като двата им конкурента за титлата играят двубоите си от 33-тия кръг в неделя.

ОЩЕ: Тен Хаг посочи задължителните трансферни цели пред Манчестър Юнайтед

Нюкасъл смаза Тотнъм

По-рано през деня Нюкасъл размаза Тотнъм с 4:0 на „Сейт Джеймсис Парк“. Така „свраките“ събраха 50 точки на шестото място във временното класиране, на 10 зад „шпорите“, които са пети. Александър Исак блесна с две попадения, а по едно добавиха Фабиан Шер и Антъни Гордън.

Първенство на Англия по футбол, мачове от 33-тия кръг на Висшата лига:

Нюкасъл - Тотнъм 4:0

Брентфорд - Шефилд Юнайтед 2:0

Бърнли - Брайтън 1:1

Манчестър Сити - Лутън 5:1

Нотингам - Уулвърхямптън 2:2

ОЩЕ: Арсенал изпревари Ман Юнайтед в битката за млад бразилски национал

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес