Лампард: Много внимавайте всички, защото сме в отлична форма

13520
Лампард: Много внимавайте всички, защото сме в отлична форма
Снимка: БГНЕС

Франк Лампард коментира представянето на „Челси“, като преди съперниците на „сините“ да бъдат максимално концентрирани срещу отбора му. Действително „Челси“ показва почти отлични резултати, като в Шампионска лига е водач в групата си с 9т., макар че „Шалке“ и „Базел“ са съответно с 6т. и 5т., като все още група Е си е доста „завързана“. Във Висшата лига пък „Челси“ е на 3-та позиция само на четири точки от водача „Арсенал“, а втори са „Ливърпул“ със същия актив.

В събота, срещу „Уест Хем“, отново имаше искри, като Лампард отбеляза две попадения за победата на „Челси“ с 3:0. Футболистът обаче не е толкова впечатлен от попаденията си, а по-скоро е пределно концентриран за двубоя срещу „Саутхемптън“, където „Челси“ ще излезе само за победа.

Мата си тръгва от Челси

Хуан Мата явно не се погажда особено с Жозе Моуриньо и в последно време португалецът не го вписва в плановете си. През последните две г...

„Никой не може да ни изплаши, освен „Арсенал“ може би. В момента сме на доста малка дистанция от тях и можем да претендираме за борбата за титлата този сезон.  Разполагаме с талантливи футболисти, концентрирани сме, просто трябва да излизаме само за победи. Ако направим една победна серия, то ще изплашим доста от отборите във Висшата лига“.

„Нашето представяне като гост не е добро. Това явероятно е нещото, което до момнта ни спъва да не сме на първа позиция. Ако искаме да спечелим титлата трябва да подобрим този показател и трябва да започнем веднага“, добави Лампард, цитиран от sport360.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят