Мойс не се притеснява от реакцията на феновета на Юнайтед

11879
Мойс не се притеснява от реакцията на феновета на Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

"Феновете могат да протестират, това е тяхно право. Повечето от тях обаче ме подкрепят", коментира мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Дейвид Мойс по повод очакваните протести срещу него по време на утрешния мач с "Астън Вила" от 14:45 часа българско време.

Очаква се над "Олд Трафорд" да прелети самолет, на който е закачен банер, който иска уволнението на Мойс. Шотландецът обаче обяви, че това не го притеснява, предаде БГНЕС.

"Феновете могат да протестират, това е тяхно право. На повечето места срещам огромна подкрепа от тях. Те винаги са страхотни на "Олд Трафорд". Това, което правим тук, е едно дълго пътуване и това е само началото", коментира Мойс. "По-мотивиран съм от всякога да успея тук. Искам да променя позицията, на която се намираме, и вярвам, че можем да го направим. Аз и играчите страдаме заради резултатите, но работим здраво, за да променим нещата", допълни наставникът на "червените дяволи".

Mойс: Феновете заслужават победа срещу Сити

"Искаме да спечелим всеки мач, но този означава много за привържениците и много за града", обяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид...

В момента "Манчестър Юнайтед" е на седмо място във Висшата лига, на шест точки от Лига Европа. По-лошото за "Юнайтед" обаче са срамните загуби в големите дербита в Англия - по 0:3 от "Манчестър Сити" и "Ливърпул" насред "Олд Трафорд само през март, 1:3 от "Челси" в Лондон през януари, 1:2 от "Тотнъм" пак на "Олд Трафорд", при положение че в исторически план "шпорите" са един от най-удобните съперници на "червените дяволи". Всъщност "Юнайтед" падна и в двата мача за първенство съответно срещу "Сити" и "Ливърпул" - с по 1:4 и 0:1 като гост.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят