Мойс се хвърли на амбразурата, пое отговорността за унижението

21299
Мойс се хвърли на амбразурата, пое отговорността за унижението
Снимка: Getty Images/Guliver

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс се хвърли на амбразурата и пое цялата отговорност за историческото унижение, което отборът му преживя в Гърция снощи. "Червените дяволи" бяха прегазени от Олимпиакос в първия мач от 1/8-финала в Шампионската лига. Английският гранд падна с 0:2, след като показа безобразен футбол в Пирея. Мойс не скри огромното си разочарование и след мача обяви пред Би Би Си, че поема цялата отговорност за поражението.

"Трудно се намират думи в такива моменти. Момчетата са крайно разочаровани. Изключително лош мач за нас. Ако трябва да съм честен - изненадан съм. Наистина съм изненадан. Не съм очаквал, че ще стигнем до тук. Просто с играта си показахме, че не заслужаваме да спечелим. Поемам цялата отговорност, вече трябва да започнем да играем по-добре. Не реагирахме достатъчно добре пред головите ситуации", каза мениджърът на "Червените дяволи".

Исторически срам за Манчестър Юнайтед в Гърция

Уейн Рууни, Робин Ван Перси и компания бяха унижени от Олимпиакос в първия 1/8-финал от Шампионската лига, тимът от Пирея би с 2:0 &nb...

Въпреки всичко Мойс таи надежда, че неговият отбор може да обърне гърците в реванша и да продължи напред в турнира.

"Имаме цел. Все още има втори мач и в него ще направи всичко по силите си, за да спечелим. Има неуспорим талант в Манчестър Юнайтед, но не го показахме тази вечер. Твърдо сме решени, да се докажем пред всички, че е точно така и имаме възможността да го направим, каза още той. - Феновете на "Олд Трафорд" помнят много велики мачове на този стадион. Надяваме се, че предстои още един такъв".

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят