Моуриньо е пред прага на поредния престижен рекорд

6274
Моуриньо е пред прага на поредния престижен рекорд

След като стана първият треньор с осем участия на полуфинал в Шампионската лига, тази вечер Жозе Моуриньо може да постави друг, не по-малко значим рекорд. Ако "сините" от Лондон елиминират тази вечер Атлетико (Мадрид) за Моуриньо това ще бъде финал с трети различен отбор. До момента Специалния е печелил купата с Порто и Интер, но тя му убягна по време на първия престой в Челси.

Досега никой треньор не е участвал във финала на най-престижният турнир с три тима. По ирония на съдбата Жозе е на прага на рекорда в момент, в който футболните му възгледи търпят унищожителни критики от всички страни.

Лукаку: Челси ще реши бъдещето ми

"Имам договор с Челси до 2016 година, клубът ще реши бъдещето ми", обяви играещият под наем в Евертън Ромелу Лукаку.Таранът на "карамел...

За мнозина стилът на Моу е апотеоз на дефанзивната игра, тежка обида за зрителите, които искат да гледат красиви изъплнения и зрелищни голове. За други обаче португалецът досущ като съвременен футболен Макиавели доказва, че "целта оправдава средствата". Самият Жозе винаги е твърдял, че в историята остават само победителите, а другите, дори и да са играли виртуозно, никой не помни след време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят