Наполи отказа на Челси за Игуаин, а сега иска Мата

11539
Наполи отказа на Челси за Игуаин, а сега иска Мата
Снимка: Getty Images / Guliver

Треньорът на италианския клуб "Наполи" Рафаел Бенитес иска в редиците си играчът на "Челси" Хуан Мата. Испанецът избухн асрещу решението на Моуриньо за ранната му смяна през втората част на двубоя срещу "Саутхемптън" в сряда.

Оскар влезе на негово място, а Мата бе видимо разочарован при напускането на терена. След двубоя Моуриньо не остана длъжен и ясно заяви, че ако Мата иска да напусне отбора, то вратите са отворени. Френският "ПСЖ" също излезе с оферта за играча на "Челси" от 30 млн. паунда.

Мата няма да позволи на Моуриньо да го изгони

Хуан Мата няма да си тръгне от „Челси“ или поне не до края на сезона. Той реагира много бурно на решението на Моуриньо да г...

Мата бе най-добрият играч на лондонския клуб през миналия сезон под ръководството именно на Бенитез. Към момента "Наполи" просто са отправили запитване за Мата, но от "Челси" не са много отзивчиви.

Лондончани искаха да закупят на свой ред Гонсало Игуаин, който се състезава за италианския клуб, при това за сумата от 50 млн. паунда, но получиха отказ. От "Наполи" не желаят да се разделят с един от най-добрите си играчи поради факта, че се опитват да се справя с водача "Ювентус" в Серия А и да постигнат добри резултати в Лига Европа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят