Пепси сгафи с Роналдо

27278
Пепси сгафи с Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

Голям гаф сътвориха от "Пепси" с реклама, в която Кристиано Роналдо е изобразен като вуду кукла и му се прилагат какви ли не мъчения. Шведският представител на безалкохолната напитка "Пепси" опита по доста нетрадиционен начин да попречи на националния тим на Португалия да си тръгне от Стокхолм с победа.

От отдела за връзки с обществеността на компанията направиха доста интересна реклама преди срещата на Швеция с португалците. В социалната мрежа на "Пепси" в Швеция бяха публикувани снимки, на които си личи, че е правен опит за вуду магия срещу звездата на "Реал Мадрид" Кристиано Роналдо. Специално направена кукла на CR7 е измъчвана по различни начини - завързана на релси, със смачкано кенче "Пепси" в главата и класиката за този тип магии - забити игли.

Меси за Барселона, Аржентина и своя заклет конкурент и противник

Звездата на „Барселона“ и Аржентина, Лионел Меси, изказа своите най-искрени адмирации и уважение към таланта и отличната фо...

Феновете на Португалия отговориха също с интересни снимки по форумите. "Никога не сме искали да поставим негативна светлина върху Роналдо или спорта. Съжаляваме, ако по някакъв начин сме обидили хората с тази реклама. Веднага я премахнахме. Бихме искали да се извиним на всички замесени", информира БГНЕС.

В социалната мрежа Фейсбук почитателите на Роналдо и португалския национален тим създадоха групата "Никога няма да пия Пепси", която събра набързо над 115 000 харесвания. Феновете отговориха също и със собствен клип на Роналдо след хеттрика му в Стокхолм. Компанията "Пепси" също е и генерален спонсор на заклетия противник на Роналдо - Лионел Меси.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com