Петев бутал АЕЛ към златото безплатно

8001
Петев бутал АЕЛ към златото безплатно
Снимка: БГНЕС

Тежка криза в кипърския АЕЛ (Лимасол) приближава все повече Ивайло Петев до Левски, твърди "България днес". Тимът на българския специалист има сериозни финансови затруднения. Самият той е споделил, че има проблеми със заплащането. Петев не е взимал заплата през последните четири месеца. За последно треньорът е получил пари в началото на годината. Така Петев, който има договор с АЕЛ до лятото на 2015 година, може да разтрогне контракта си по вина на клуба.

За решението на треньора голяма роля ще изиграе и предстоящата разпродажба на основните футболисти в тима. Шефовете на кипърския отбор вече имат оферти за най-добрите си играчи. С парите от тях те ще опитат да осигурят финансите за следващия сезон, но това не се харесва на българския специалист. Разпродажбата удря по амбициите му за добро представяне в евротурнирите.

Петев стана жертва на нов фенски саботаж, отнеха му титлата в Кипър

Кошмарът от свои фенове през сезон 2013/2014 за Ивайло Петев е на път да стане пълен. След като бе съблечен от “сини” ултра...

АЕЛ бе на път да сътвори сензацията в Кипър, ставайки шампион за сметка на грандовете АПОЕЛ и Анортозис. Феновете на тима може да откраднат титлата на отбора. Директният двубой за златото с АПОЕЛ бе прекратен заради изстъпленията на ултрасите на тима от Лимасол. Феновете раниха играч и лекаря на гостите от Никозия. Според медиите в Кипър местната федерация по всяка вероятност ще присъди служебна победа на АПОЕЛ. Така АЕЛ ще изпусне титлата заради по-лоши показатели в директните двубои.

Това още повече накланя везните в полза на Леввски. Георги Иванов, който встъпва в длъжност на "Герена" от днес, очаква Петев да се върне в България в близките дни. Тогава ще започнат финалните преговори между двамата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят