Погба: Оставам в Ювентус, защото тук ме обичат

4991
Погба: Оставам в Ювентус, защото тук ме обичат
Снимка: Getty Images/Guliver

Към Пол Погба проявяват интерес клубове като Реал, Манчестър Сити и Пари Сен Жермен. Преди време дори се появи информация, че помощник-треньорът на Карло Анчелоти на "Бернабеу" Зинедин Зидан се е обадил на халфа на Юве, за да го навие да се премести в Мадрид. Френският национал обаче за първи път заяви, че предпочита да остане при бианконерите.

"Никога не съм мислил за трансфер, защото имам договор с Ювентус", обяви Погба пред в. "Ла Стампа". "Не съм говорил със Зидан, нито съм казвал, че бих искал да играя другаде – в Реал или в друг отбор. Тифозите в Торино ме обичат и искат да остана тук. Не би било лошо да спечелим четвърто поредно скудето.

Ювентус и Погба не могат да се разберат за новия договор

Проблеми настъпиха в преговорите между Ювентус и Пол Погба за нов договор на 21-годишния играч, съобщават италианските медии.Двете стра...

Това, че ме оценяват на 70 млн. евро., не ме интересува особено. В момента мисля за световното с Франция, а после искам да продължа да печеля трофеи с бяло-черната фланелка."

"В Юве се научих как да бъде професионалист, особено що се касае до всекидневната работа, как да поддържам тялото си във форма. Не бях свикнал да играя два мача седмично", сподели Погба.

"Като малък идолите ми бяха Роналдо, Роналдиньо и Зидан, а сега съм съотборник с Пирло. Наблюдавам го много внимателно, изучавам техниката му, но никой не умее да изпълнява статичните положения като него. В това отношение той е уникален и е безполезно да се опитваш да го имитираш", призна бижуто на Старата госпожа.

 

Ювентус бави договорите на Конте и Погба

Бъдещето на треньора на Ювентус Антонио Конте и младата звезда на отбора Пол Погба продължава да бъде неясно. Двамата още не са си подн...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com