Полицейска акция в домовете на Гатузо и Броки

21557
Снимки: Getty Images/Guliver

Карабинерите са претърсили домовете на двамата бивши футболисти по подозрения в уговаряне на мачове, съобщава Gazzetta dello Sport. Проблемът с черното тото в италианския футбол не е от днес, но полицията поне не се смущава да проверя и физически известни личности.

Гатузо: Пирло предложи сестра ми на Галиани по мобилния ми

След гостуване на Дженаро Гатузо в предаване по "RAI", в момента се върти много симпатична историйка по адрес на Андреа Пирло в типичен...

Прокурорът от Кремона, Роберто Ди Мартино, разкри, че двамата бивши италиански футболисти са били част от полицейската акция, по подозрения в участие в престъпна групировка, която е уговаряла мачове от Серия А през сезон 2010/11г. По време на акцията по-рано бяха арестувани четирима души – Салваторе Спадаро, Франческо Бацари, Козимо Ринки и Фабио Куадри. Всеки от тях е бил пряко замесен в престъпната група.

Ди Мартино не споменава конкретните обвинения, но Гатузо и Броки също ще го отнесат. Гатузо бе уволнен от треньорския пост в „Палермо“ през септември, докато Броки все още е част от юношеската школа на „Милан“.

Балотели лази по нервите на Батистута

Легендарният Габриел Батистута се дразни страшно много на Марио Балотели, заради неспирните му глупави изпълнения. Според аржентинеца "...

Полицията заяви, че арестите са били извършени в Милано, Болоня, Римини и Месина. Според разследващите, от средата на 2011г. насам са арестувани над 50 души, които са били замесени в уговаряне на мачове. В резултат няколко футболисти са със забрани да играят, като в това число са бившите вече капитани на „Лацио“ – Джузепе Синьори и Срефано Маури, както и капитанът на „Аталанта“ – Кристиано Дони. На някои клубове им бяха отнети и точки, пише nzherald.co.nz.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят