Снеговалеж спря мача между Галатасарай и Ювентус

20373
Снеговалеж спря мача между Галатасарай и Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

Силен снеговалеж прекрати дербито на вечерта в Шампионската лига между „Галатасарай” и „Ювентус”. Изненадващо бяла пелена обгърна стадиона на турците „Али Сами Йен” и спря дерби срещата от група B на турнира.

Очаквано двата отбора се вкопчиха здраво от самото начало и взаимно се неутрализираха. Чистите голови положения липсваха чак до 18-тата минута, когато Фернандо Йоренте беше намерен добре в наказателното поле на „Галатасарай”, испанецът успя да овладее с протягане топката и да стреля веднага. За късмет на Муслера обаче кълбото мина в аут до дясната му греда – при точен удар уругвайският вратар едва ли щеше да може да спаси.

Адът на Истанбул очаква Ювентус

Дойде време за решителният кръг в груповата фаза на Шампионската лига – последният. Много от отборите, които продължават напред в...

След това положение в Истанбул започна да вали сняг и след около 35 минути игра срещата беше прекратена. На терена на „Али Сами Йен” излязоха хора от обслужващия персонал на „Галатасарай”, които започнаха да чистят терена, като първо се заеха с линиите на терена и наказателните полета.

В крайна сметка след пауза от около 30 минути беше взето решение за отлагане на мача. Тепърва ще бъде насрочена дата, на която срещата ще се доиграе.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят