Тито Виланова е в стабилно състояние

9389
Тито Виланова е в стабилно състояние
Снимка: Getty Images / Guliver

Състоянието на бившия старши треньор на Барселона Тито Виланова е стабилно. Той претърпя спешна операция на стомаха, която му бе направена в болница "Кирон".

45-годишният специалист е приет в болницат в четвъртък по обед за профилактични изследвания. Резултатите от тях обаче са показал, че Тито трябва да остане в лечебното заведение, като състоянието му рязко се влошило. Виланова е изпитвал страшни болки в областта на стомаха.

Меси се завърна в игра за Барселона с два гола

Четирикратният носител на Златната топка Лионел Меси се завърна в игра за испанския гранд след дълго отсъствие поради контузия. През вр...

Според информациите в испанската преса раковото заболяване продължава да прогресира в тялото на Виланова и се намира във финален етап.

В края на 2011 година на Виланова бе открит тумор на паротидната жлеза на гърлото, който бе премахнат с операция. Година по-късно обаче раковото заболяване се възобнови за първи път и Виланова отново претърпя операция. В началото на 2013 година на няколко пъти испанецът бе в Ню Йорк, където се подлагаше на лъчетерапия и химиотерапия.

През юли миналата година Виланова научи, че заболяването му е възобновено за втори път. Тогава треньорът реши да напусне Барселона и да се съсредоточи върху лечението си.

 

Удар по Барса, Мартино остава още един сезон

Треньорът на Барселона Херардо Мартино може да остане на "Ноу Камп", въпреки неудачния сезон, който отборът провежда под негово ръковод...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят