"Царевград Търнов" със "Златен приз" за най-добър атракционен комплекс

47556
"Царевград Търнов" със "Златен приз" за най-добър атракционен комплекс

Мултимедийният посетителски център „Царевград Търнов" във Велико Търново е отличен със „Златен приз" за „Най-добър атракционен комплекс" на 2013 г. Това съобщиха от туристическия информационен център.

Наградата ще бъде връчена на 14 февруари по време на ХХХI-та Международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо" в София. Тя се присъжда за единадесети път от списание „Туризъм и отдих", съорганизатоор на изложението. Златните призове се връчват ежегодно на лидерите, допринесли за развитието на туризма в България за висока култура на обслужването и професионален мениджмънт.

Очакват 100-хилядния турист в "Царевград Търнов"

Утре Мултимедийният посетителски център „Царевград Търнов" във Велико Търново ще посрещне 100-хилядния си посетител. Рекордният ...

Международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо" тази година се провежда от 13 до 15 февруари в Интер Експо Център София и на нея Велико Търново се представя с атрактивен щанд от 42 кв.м., посветен на кандидатурата на града за Европейска столица на културата 2019.

В рамките на изложението Общинската агенция по туризъм „Царевград Търнов" ще представи възможностите за целогодишен културен, конгресен, религиозен и сити туризъм във Велико Търново. Акцент в участието на борсата ще е съвместният проект на общините Велико Търново, Горна Оряховица и Дряново „Бяло, пурпурно, синьо, зелено - следите на вечността. Утвърждаване образа на региона като уникална туристическа дестинация на националния и международен пазар" по Оперативна програма "Регионално развитие". В рамките на проекта се представят новите туристически маршрут и атракции в региона, които ще повишат броя на посетителите и продължителността на техния предстой, както и сезонното и териториално разпределение на туризма в различните райони.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини