Имиджово видео за България обикаля света

18845
Имиджово видео за България обикаля света
Какво обича светът в България?

Започна кампанията по разпространението на "новото имиджово видео за България" в рамките на проекта "България за другите” на Фондация "Идентичност за България".

Фондацията събра аматьорски клипчета с чужденци, които споделят какво най-много харесват в България на български език.

Какво обича светът в България?

Чували ли сте някога чужденец да говори на български? Не ви ли става винаги приятно от този факт? А представете си този човек не само д...

Позитивни послания за родината ни от жители на САЩ, Франция, Индия, Италия, Холандия, Русия, Перу, Румъния, Литва и др. започнаха да обиколят света. Видеото вече се разпространява сред всички медии и социални мрежи тук и сред българските такива в чужбина, обясняват инициаторите.

Неговото съдържание е от 15 специално подбрани клипове на чужденци, които в рамките на 30 секунди споделят нещо положително за страната ни на български език.

Първата част от проекта стартира под мотото "Какво обичам в България"? и той е само началото на цялата "българска съвременна видео вълна", обясняват от Фондацията. Видеото е много позитивно, цветно, младежко и пълно с ентусиазъм.

Чужденци ще опознават България във ВТУ

115 участници от 36 държави и пет континента ще станат за кратко студенти в рамките на Международния летен семинар на ВТУ „Св.св....

Инициаторите вярват, че проектът ще докосне по необикновен начин хора от целия свят и по своеобразен начин ще създаде положителен имидж на България.

"Защото смятаме, че страната ни има нужда от такива послания, които да са "глътка свеж въздух" за нейния имидж и съвременния начин за разпространението на българската идентичност", заключват от там.

Очакваме с нетърпение и следващото видео послание.

М. Дачева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини