Каним индийците на голф и СПА

12115
Каним индийците на голф и СПА

Индийски туристи, които да играят голф у нас и да пристигат за спа ваканции, ще канят родни компании по време на изложение в Делхи и Мумбай, предаде Стандарт нюз.

Страната ни за първи път ще участва в изложението SATTE 2013 със собствен национален щанд, съобщиха от икономическото министерство. Специализираният форум по традиция се провежда в двата най-големи града в Индия - в Делхи от 16 до 18 януари и в Мумбай на 21 и 22 януари.

Участието е продължение на инициативата на икономическият министър Делян Добрев за активизиране на сътрудничеството ни в сферата на туризма. Според статистиката индийците са едни от най-харчещите туристи в света и освен това предпочитат предимно далечни дестинации. При посещенията си те оставят средно по 100 евро на ден допълнително, извън основния пакет.

България ще акцентира по време на изложението върху възможностите за обиколни турове у нас, СПА и уелнес почивки, голф ваканции, конгресен и летен туризъм. Интересът към страната ни е огромен като към нова дестинация, която отговаря на всички изисквания на индийците - едновременно за луксозни оферти и разнообразни възможности за почивка.

Туристическият бизнес очаква най-силната си година

През миналата година ръстът в туристическия бранш е бил 22%, а през тази се очаква той да достигне 32 процента, сочат данни на МИЕТ, ци...

Редактор: Десислава Ушатова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини