Горя ВЕЦ - Ивайловград

5412
Горя ВЕЦ - Ивайловград
Снимка: БГНЕС

Сигнал за възникнал пожар във ВЕЦ - Ивайловград е постъпил снощи в 21,05 часа в Районното управление на града, съобщават от регионалния пресцентър на МВР в Хасково пред Дарик. Пристигналата на място оперативна група е установила, че поради техническа неизправност се е запалил "комбиниран токов трансформатор" 110 kv., намиращ се в разпределителна уредба на далекопровод на 110 kv. При аварията са се включели ел.защити и е изключено подаването и приемането на ел.енергия.

Аварията е предотвратена от служители на ВЕЦ-а и Областната противопожарна служба. Предстои оглед за изясняване причините на аварията. Няма данни за престъпление.

Избухна пожар в цех за паркет в пловдивското село Труд

Голям пожар избухна около 19 часа тази вечер в цех за дървен паркет в пловдивското село Труд, предаде БГНЕС. Четири екипа на Противоп...

За още един пожар през денонощието съобщават от полицейската пресслужба. Лек автомобил Форд Мондео е изгорял в Хасково. Сигналът за пламналата кола е подаден тази сутрин в 01,38 часа в Районното управление. Колата, паркирана на улица „Александър Стамболийски”, е собственост на 62-годишен мъж от областния град. Вследствие на пожара автомобилът е изгорял напълно.

Предстои да се извърши допълнителен оглед. Образувано е досъдебно производство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com