X
 
 

Посланикът на ФРГ: Никога не съм виждал по-добре запазени мозайки от тези във вила "Армира"

2436 1
photo of Посланикът на ФРГ: Никога не съм виждал по-добре запазени мозайки от тези във вила "Армира"
Снимка: община Ивайловград
Временно управляващият посолството на ФРГ в страната и ръководител на политическия му отдел Йорк Шуграф посети в сряда община Ивайловград.

Дипломатът разговаря с кмета на община Ивайловград Диана Овчарова и председателя на общинския съвет, Дарина Кисьова и посети антична вила „Армира”.

Г-н Шуграф остана впечатлен от начина, по който тя е била възстановена и изцяло реновирана, запазвайки основните си детайли недокоснати.

Бил съм на много места в света, но никога до сега не съм виждал по-фини и добре запазени мозайки. Поздравления за труда, който сте вложили в реставрацията на този забележителен обект, останал като туристическо наследство на българите.‘’ – сподели посланикът на ФРГ.

Малко по-късно, на работен обяд в комплекс „Букор Щепи”, село Мандрица, заедно разговаряха за спецификата на региона и за обединена Европа, която ни подкрепя, чрез различни каузи и проекти и която не дели хората по принадлежност, а ни обединява в името на доброто и човешките ценности.

Йорк Шуграф прояви интерес към политическите процеси в района и отношенията между основните политически сили, както и към бъдещи съвместни действия в областта на културата и общите политики.

Посланик Шуграф беше запознат с основните акценти в работата на общината, с постигнатите успехи и набелязаните бъдещи планове по посока развитие на инфраструктура, екология, инвестиции и прозрачност на публичните финанси.

„Впечатлен съм от видяното! Ще дойда отново! В мое лице имате добър приятел!” – това каза г-н Шуграф на сбогуване.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • "временно" управляващ на който му се е усладило!!! 1 "временно" управляващ на който му се е усладило!!! преди 1 месец Профил на трол?
    Яли, пили и се веселили..„Впечатлен съм от видяното! Ще дойда отново! В мое лице имате добър приятел!” ...ха,ха,ха...на безплатна баница всеки се натиска!