X
 
 

Безплатни консултации в София с топ ортопед от чужбина

2047 0
photo of Безплатни консултации в София с топ ортопед от чужбина
Снимка: Медикъл Караджъ
Проф. д-р Ерден Ертюрер, водещ специалист по ортопедия и травматология от високотехнологичната „Лив хоспитал“ в Турция, ще консултира безплатно пациенти в София на 17 януари. Консултациите са подходящи за пациенти, които се нуждаят от второ медицинско мнение или се интересуват от възможности за диагностика и лечение в чужбина. Проф. Ертюрер ще гостува в България по покана на Звезделина Лютфи, управител на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, в рамките на инициативата им да предоставят достъп на българските пациенти до последните достижения в медицината, като си партнират с едни от най-добрите лечебни заведения и специалисти от цял свят.

Кой е проф. д-р Ерден Ертюрер?

Един от водещите специалисти в Турция в областта на хирургия и микрохирургия на ръка; ставни заболявания и артропластика; операции на бедро и коляно; гръбначна хирургия. Проф. Ерден Ертюрер е завършил Медицинския факултет на Университета Cerrahpaşa през 1990 г. и от тогава досега е работил в едни от най-добрите лечебни заведения в южната ни съседка. Проф. Ертюрер има български корени и споделя, че се вълнува от предстоящото си посещение у нас и възможността да помогне на български пациенти.

Най-новото в ортопедията и травматологията

Подобно на другите сфери в медицината, ортопедията претърпя бурно развитие през последните години. За пациентите това означава по-добри възможности за диагностика и избягване на ненужни процедури благодарение на съвременните технологии; иновативни методи и минимално инвазивни операции, когато се налага хирургична намеса; по-високо качество и дълъг живот на имплантите и протезите, когато се стигне до тяхната употреба.

Макопластика за ендопротезиране на коляно

Така наречената макопластика (Makoplasty) при ендопротезиране на колянна става е само един от примерите за развитието в тази сфера, а проф. Ерден Ертюрер е един от първите, които го прилагат в Турция. Това е роботизиран метод, въведен неотдавна в САЩ и Европа при операции на коляното. Той позволява по-бързо възстановяване на пациентите след хирургичната намеса. Освен това ендопротезите, които се използват при този метод, максимално наподобяват костната структура и са анатомични. По този начин след ендопротезиране с макопластика, ендопротезираната става развива пълен обем движения и максимална разтегливост и стабилност. В сравнение с оперираните по класическите методи, прациентите много по-рано стават на крака, могат да вървят, да бягат, дори да спортуват съвсем спокойно и без оплаквания.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с проф. Ерден Ертюрер в София на 17 януари трябва да се запишат предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“ – 0879 977 401 или 0879 977 402, както и да предоставят на място всички медицински документи и актуални образни изследвания, с които разполагат до момента.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители