Как да свалим килограми според зодията

6615
Как да свалим килограми според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Всички искаме да свалим малко натрупани килограмчета от зимните месеци, които обичайно и по празниците са пълни с тежки маси, отрупани с вкусни питки и печени меса. Всичко е супер, докато не забележим, че доста трудно си закопчаваме дънките и е време да се хванем в ръце. Отслабването зависи и от волята на характера ви, затова ви представяме идея за сваляне на килограми, според зодиакалния ви знак. 

ОВЕН

За Овните най-добрият начин да започнат и да бъдат в крак с тренировките или диетичните планове е да се възползват от конкурентното си предимство. Най-трудното за отслабването на Овен е, че те обичат да стартират проекти, но им е трудно да следват. Състезанието е начин да се мотивират Овните, когато иначе те биха започнали да отпускат. "Те са мотивирани да опитат нови неща и да бъдат първите, които използват нещо".

ТЕЛЕЦ

Телецът може да бъде много хедонистичен, което затруднява редовното упражняване и спазването на диетичните планове.  По принцип, всичко изискано или луксозно ще привлече Телец, така че ако тренировките или диетите по някакъв начин изглеждат бляскави, на Телеца ще му бъде много по-лесно. Ако се чувстват добре около това, което носят и намерят стойност в изразходването на парите за ексклузивно членство, това може да ги мотивира да станат и да отидат на фитнес. Така че фитнес с допълнителни удобства, като басейн, сауна или достъп до масажисти, би бил идеален за Телец. Те биха се възползвали от спа изживяване

БЛИЗНАЦИ

Близнаците обичат да вървят. За техен късмет това означава, че да останат отдадени на тренировъчна програма не трябва да бъде твърде трудно. Най-доброто занимание за Близнаци е да тича. Бягането или бързото ходене е чудесно за Близнаци. Те обичат да са в движение. Те ще се възползват и от възможността да говорят или да общуват с друг човек, докато тренират. Трябва да намерят приятел, с когото да ходят или да тичат. Близнаците също са страхотни мултитаскъри, така че ако не могат да намерят партньор, който е готов да избяга с тях на няколко мили, те винаги могат да запълнят тишината, като слушат музика или подкаст.

РАК

Ракът е роден домакин, така че за тях най-доброто начало е преобразяването на кухнята.За Раците става въпрос за преработване на ежедневното им меню и диета за отслабване. Те обичат да готвят и да хранят другите, използвайки храна. Те също обичат да утешават яденето, за да скрият истинските си чувства. Те биха били мотивирани да отслабнат, ако диетата и храненето се превърнат в семейна работа, където всички участват в възприемането и поддържането на здравословни навици. Ракът ще намери забавление в диетите, като изследва нови рецепти или ще се научи как да направи любимите си ястия по-здравословен начин.

ЛЪВ

Как да свалим 5 кг с вино?

Повечето диети изключват консумацията на алкохолни напитки. Всеизвестен факт е, че алкохолът увеличава апетита, забавя метаболизма и ос...

Лъвът обича да бъде социален и обича да бъде в центъра на вниманието. Тогава най-добрият начин да накарате Лъв да отслабне е да ги ангажирате в някакъв отборен спорт като футбол или баскетбол. Отборните спортове позволяват на Лъвовете да изгорят цялата си натрупана енергия. Те също така предоставят на Лъвовете страхотна комбинация от групови упражнения и възможност да бъдат отличителен играч. Лъвовете ще бъдат в тяхната слава, ако успеят да играят печеливши игри.

ДЕВА

За Дева чертата, която ги прави успешни, е и черта, която може да ги накара да се провалят: перфекционизъм. Девите може да се почувстват лесно обезсърчени, ако не получат веднага желаните резултати, но това забавено удовлетворение може също да ги тласне по-силно. Повечето Деви се нуждаят от малко помощ или мотивация, за да останат на здравословна диета и да тренират. Вродено е да бъдеш здрав, така че те са естествено самомотивирани. Най-добрият начин Девите да постигнат желаните резултати от загубата на тегло е да се придържат към това, което обичат най-много, а именно стабилността.

ВЕЗНИ

Везните няма да се възползват от крайностите. Радикалните нови диетични планове или тренировъчни тенденции ще откажат една Везна. Подходът по средата на пътя е най-добър. Везните искат неща, които ще им позволят да поддържат чувство за баланс и равновесие в живота си. Везните трябва да чувстват, че усилията им да отслабнат не са допълнителна точка на стрес в живота им. Ето защо най-добрият начин да запазите мотивацията на Везни е да работите с някой друг. Най-добрият начин Везните да отслабнат вероятно е да си намерят партньор. Някой, с когото могат да си сътрудничат и да споделят времето си, когато тренират. Те не винаги обичат да бъдат сами. 

Броколи и гъби: Ето защо е важно да включите тези два продукта в диетата си

Броколите и гъбите са еднакво важни за нашето здраве, тъй като са заредени с всички важни хранителни вещества, от които тялото се нужда...

СКОРПИОН

Що се отнася до отслабването, Скорпионът е пълната противоположност на Везните. Ако Везните са зодиакалният знак, който не обича крайностите, Скорпионът е знакът, който трябва да го доведе до крайност. За тях това е всичко или нищо. Те обичат да правят всичко, което е интензивно. Те искат да влязат в нещо като кикбокс или някъде, където могат да използват бойния си дух; нещо наистина драматично. Разбира се, плановете за крах диета никога не са добра идея и винаги трябва да знаете личните си граници, когато тренирате. Но за Скорпион всичко, което е впечатляващо и силно, като тежко вдигане на тежести, ще свърши работа. Скорпионите не просто ще търсят предизвикателен режим на тренировка, но може да искат да променят напълно начина си на живот.

СТРЕЛЕЦ

Упражненията няма да работят за Стрелец, ако ги чувстват като скучна работа. Най-добрият начин за Стрелец да отслабне е да прикрие усилията като нещо забавно. Стрелецът иска нещо приключенско. Те обичат да рискуват, така че вероятно искат да опитат нещо ново и различно. Пешеходен туризъм, катерене по стени, конна езда - неща, които ще им създадат усещане за приключение при тренировка. Те също се нуждаят от много разнообразие в тренировъчната си програма, защото много лесно им омръзва. Ако Стрелецът истински се радва на физическата активност, която прави, те няма да имат причина да искат да спрат програмата си за отслабване.

КОЗИРОГ

Шепа орехи на ден ще направи чудеса с тялото ти

Орехите спадат към категорията супер храни, които са всеизвестни със своите многобройни ползи за здравето на човешкия организъм. Те са ...

Козирогът е по-екстремната версия на Дева. Козирозите са много строги и много регламентирани, така че те също вероятно няма да имат много проблеми да се придържат към своята рутина. Козирозите ще отделят време, за да планират и планират ежедневните си усилия за отслабване. Те ще ядат повече органична храна и ще изрязват сладкиши, например, защото приемат всичко толкова сериозно. Те биха били тези,за които ако има фитнес на работа, това би било наистина страхотно за тях.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите не само познават най-новите тенденции в тренировките и диетите, но знаят и тези, които още не са попаднали в новините. Водолеите не обичат нищо повече от това да избухнат сами. Техният индивидуализъм трябва да се прояви в усилията им за отслабване, за да останат отдадени. Те няма да направят нещо, което правят всички останали. Те искат да направят нещо много авангардно, много различно и много уникално. Те искат да знаят, че могат да са социално ориентирани и искат да бъдат стимулирани интелектуално.

РИБИ

За Рибите физическите тренировки са полезни само ако са стимулиращи психически. Този знак се грижи повече за здравето на ума и духа, отколкото за тялото. Ходещите медитации са полезни за Рибите. Рибите искат да бъдат сред природата, защото това ще ги вдъхнови да се движат. Медитация, тай чи, чигонг, йога - те всъщност не се интересуват от такива неща като Овен. Йога или гореща йога са чудесни начини за Риби да поддържат тялото и душата си в здрава форма. Тъй като Рибите са воден знак, плуването също би било чудесно упражнение. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Може ли чаша топла вода сутрин да предотврати хроничен запек?

Какво ще се случи с тялото ви, ако пиете редовно жасминов чай?

Колко зеленчуци трябва да се ядат на ден

5 подправки, които трябва да сложите в кафето за плосък корем

Отрицателни последици: Какво се случва, ако не ядете мазнини

Може ли да се ядат ягоди при диабет

Лекар: Ако имате диабет, НЕ яжте тези плодове

Закуската, която ще ви подмлади

Лекар: Тази фраза издава началото на деменция

Експерти: Тези 9 храни пречистват кръвоносните съдове

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com