Соята изглажда бръчките

22248
Соята изглажда бръчките

Соята е поредното чудо на природата, което има много полезни функции, но според последните изследвания тя съдържа вещество, което премахва бръчките и удължава младостта на кожата.

Генистеинът е естествен хормон, намерен в соята, който помага за увеличаване на производството на колаген, придаващ на кожата здравина и еластичност. Проучване показва, че 53% от жените редовно приемат хормона за по-красив и младежки вид.

Проблем с направленията за лекари няма, казва директорът на НЗОК

Направленията за специалисти в здравеопазването не са проблем - в момента всички лични лекари имат достатъчно направления за пациентите...

Скоро на пазара ще се появят таблетки или мазила на базата на чудотворния естествен хормон в соята. Това ще насърчи производството на ензими, които "рестартират" процеса на възстановяване на кожата. За целта на изследванията в експеримента участва група жени на възраст между 50 и 56 години. пише БГНЕС.

Учените отбелязват, че особено по време на менопаузата, производството на естроген рязко спада, което ускорява разграждане на колагена и еластина в кожата. Генистеинът в соята действа точно като естроген без никакви странични ефекти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com