Три упражнения, с които да постигнем щастието

4216
Три упражнения, с които да постигнем щастието
Снимка: Pixabay

През живота си сте имали и ще имате хиляди различни цели и всички те имат една обща цел - да подобрите качеството си на живот в една или няколко области. Световноизвестният бизнес лектор Брайън Трейси дефинира ключа към щастието на всеки в четири прости правила.

Брайън Трейси освен лектор и автор на редица бестселъри, последният от които е “Изяж жабата”. Годишно консултира 350 бизнеса в световен мащаб, a в кариерата си е провел над 5 хиляди семинара пред 5 милиона души. На 19-ти февруари Трейси ще изнесе най-известния си семинар  “Maximum Achievement 2.0” в София, който е в рамките на финалното му световно турне. Билетите са на промоционални цени до 2-ри февруари и могат да бъдат намерени на www.briantracy.bg .

Ето и неговите четири правила за щастие в успеха.

Ключът към щастието

“Първата категория е вашето желание за щастливи взаимоотношения - да искате да обичате и да бъдете обичани”, казва Трейси.

Насладете се на работата си

Открийте интересна и предизвикателна работа. Направете така, че да се наслаждавате на професията си, за да можете да се впуснете в нея, чувствайки се добре.

Станете финансово независими

Стремете се към финансова независимост. Открийте начини да спестявате и да харчите умно, така че да се чувствате удовлетворени. Ако инвестирате и спестявате редовно през целия си трудов живот, в крайна сметка ще стигнете до момента, в който няма да ви се наложи да работите отново.

Насладете се на отлично здраве

Най-важната категория е здравето -без болка, болести и непрекъснат приток на енергия. Вашето здраве е достатъчно важно за живота ви, за да не го приемате за даденост. То има нужда от непрекъсната грижа и внимание, затова обръщайте му такова и то ще ви се отплаща.

Давайте мир на ума си

Давайте си време за спокойствие и мир. Колкото повече успявате да му се отдадете, толкова по-добри взаимоотношения ще можете да изграждате. Когато се чувствате добре отвътре, вие работите много по-ефективно. “Пестете вниманието и се фокусирайте въху правилните и най-важни неща”, съветва Трейси и дава три упражнения, с които да направите първите стъпки към постигането:

  1. Редовно отделяйте време да помислите какво ще ви направи удовлетворени във всяка от горните области.
  2. Задайте си конкретни и измерими цели за подобряването на взаимоотношенията, работата, финансите и здравето ви. Запишете ги.
  3. Правете по нещо всеки ден, за да повишите качеството на някои области от живота ви, като се стараете ефектът да е устойчив.

Ако сте се вдъхновили и планирате да пристъпите към действие с упражненията на Брайън Трейси, то тогава семинарът на 19 февруари ще ви помогне да надградите още към започнатото. Освен с нови знания, умения и идеи, гостите ще си тръгнат и с личен едногодишен план за действие. Вземете билети на промоционални цени до 2.02 на www.briantracy.bg .

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Отслабване до лятото - 3 грешки, които НЕ трябва да правите

Изследване дава отговор на въпроса: Трябва ли да се тревожим от пукането в коленете

Лекар разкри защо солта НЕ трябва да се слага в гореща храна

Железен имунитет през пролетта - лекар разкри какво трябва да се прави

Лекари: С този трик ще свалите кръвното за 2 минути

Кои са най-добрите ядки за отслабване и сваляне на захарта

Какви промени настъпват в кръвоносната система през пролетта и как ни се отразяват те

Учени: Този вид месо увеличава риска от рак на устата

Антибиотиците причиняват болки в стомаха - как да го възстановим

Яжте храната в този ред и няма да напълнеете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com