Уникална технология помага за инвитро процедурата и у нас

42915
Уникална технология помага за инвитро процедурата и у нас

Уникална технология, повишаваща шансовете за успех на инвитро процедурата, вече и в България!

Възможно ли е това? Известно е, че от всеки 100 опита едва 20-30 се оказват успешни. Една от причините е фактът, че теоретично прогнозираният „имплантационен прозорец”, тоест закачането на яйцеклетката към матката, не винаги се припокрива с момента за имплантация на ембрионите при всяка отделна жена. С прилагането на иновативната технология ERA (Endometrial receptivity array) се анализира на молекулярно ниво състоянието на 238 гена, които отговарят за имплантацията на ембриона и определят с изключителна точност подходящия момент за извършване на трансфера.

6 съвета за по-щастлив брак

Никой не е казал, че да си женен е лесно, но не може да се каже, че е и трудно. Просто, като всяко хубаво нещо, изисква повечко усилия....

Методът ERA е патентован и се прилага едва в няколко държави в Европа, сред които вече е и България. У нас е внедрен от д-р Явор Владимиров, утвърден специалист в областта на репродуктивната медицина, като единствено „Специализирана болница по акушерство, гинекология и репродуктивна медицина – София” е профилирана в прилагането на иновативната технология. Процедурата наподобява биопсия, а приблизителната й стойност е около 1000 лева. Обработването на резултатите отнема около 10 дни, а данните са валидни за период от година и половина.

Технологията е разработена с цел прецезиране на инвитро процедурата, като по този начин се спестят нови дълги, болезнени и скъпи опити. Освен това, тя е подходяща за жени, които биха искали да са наясно какви са шансовете им за успех и дали изобщо да се подлагат на ин витро процедура.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com