Увеличената простата поражда редица ограничения за мъжа

9314
Увеличената простата поражда редица ограничения за мъжа
Снимка: jpg

Тулиум лазер 200 вата го освобождава от тях. И в четирите филиала на Лейзър Мед в България и Сърбия.

Съпътстващите състоянието уринарни смущения - като се започне от увеличаването на честотата им, през невъзможност за отлагането им, до вялата и затруднена струя, изтощават мъжа. А когато добавим и нощните ставания за уриниране и недоспиването, нивото на концентрация значимо намалява.

За да се справи със ситуацията, той прибягва към някои ограничения, а именно:

- Намалява общия прием на течности. А с цел ободряване, увеличава консумацията на кофеинови напитки, които водят до дехидратация.

- Преди излизане постоянно премисля има ли по пътя си тоалетна, а в затворени помещения местонахождението й е първото, за което се оглежда.

- Разрежда социалните си контакти, за да избегне неудобството от продължителния престой в тоалетната и отсъствието му от компанията.

Без значение дали са започнали смущения в уринирането, ако сте над 50, не пропускайте ежегодния профилактичен урологичен преглед. Специалистът ще определи обема на жлезата и наличие на остатъчна урина, след което, при необходимост, може да назначи подходяща терапия. За диагностично доуточняване могат да се включат и високоспециализирани изследвания като урофлоуметрия – бърз и неинвазивен тест на цялостния процес на уриниране с графично изображение, както и уро видеодиагностика, с която амбулаторно се регистрират и локализират всички състояния на простатата, стеснение в пикочния канал, тумор на мехура, простатит, камъни.

При необходимост от лечение на увеличената простата в Лейзър Мед работи най-мощната и прецизна в световен мащаб лазерна система – Тулиум 200 вата. С нея големината на простатата вече няма никакво значение, изпаряват се всякакви обеми по безкръвен и нетравматичен начин и при съкратено оперативно време. След операцията мъжът забравя за вялата и затруднена струя, а при наличие на катетър – се разделя с него окончателно.

В ЛЕЙЗЪР МЕД – София, Варна и Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА с включени: консултация с уролог, измерване на обема на жлезата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА. Ново в ЛЕЙЗЪР МЕД - София: резултат от ПСА е готов преди прегледа.

 

 

За допълнителна информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

www.laparoscopia.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com