Все по-достъпно лечение на рака

3160
Все по-достъпно лечение на рака

Достъпът до качествена грижа е критичен елемент в подобряване на качество на живота за всички хора, живеещи с онкологични заболявания. Това е целта на едно от посланията в комуникационната кампания „Ние можем. Аз мога“ на Международния съюз за борба с рака (www.uicc.org). Световният ден на рака всяка година обединява населението на света в борбата срещу коварната болест. За нас, Анадолу Медицински Център, борбата с рака е всеки ден. Затова ние подкрепяме кампанията като популяризираме и реализираме ключовите послания ежедневно.

Нашата политика гарантира достъпа на всеки пациент до ефективни начини за диагностика и лечение на рак чрез мултидисциплинарен подход, висококачествени медикаменти, съвременни таргетни терапии, модерна радиотерапия, роботизирана минимално инвазивна хирургия, подкрепящи и палиативни грижи. Инвестираме във висококвалифицирани специалисти, напреднали технологии и персонализирана грижа за пациента, за да осигурим най-добрия комплекс от здравни услуги за всеки заинтересован.

С оглед равнопоставен достъп до точна диагноза и съответстващите й опции за лечение предлагаме безплатно второ медицинско мнение. Всеки може да изпрати запитване по мейл относно диагнозата и необходимото лечение, прилагайки преведена на английски език епикриза и друга съпътстваща медицинска документация.

Освен това, внедряваме все по-чувствителни методи за ранно откриване на рака, което значително подобрява достъпността и ефективността на лечението. Открит в ранен стадий, ракът е лечим с по-голяма успеваемост и по-малки разходи за лечението. Предлагаме специални пакети за годишни профилактични прегледи, които включват социално значимите болести и рака. Използваме най-съвременните методи за кръвна биопсия (CTC-метода) и за образна диагностика (PET-CT, IMRT и др.) и таргетна биопсия (MR-TRUS Fusion).

Проявяваме разбиране към финансовите затруднения на нашите пациенти като внедряваме методи, които съкращават продължителността на интервенциите и възстановителния период и избягваме излишните разходи. Пациентите се хоспитализират само при нужда и при всяка възможност прилагаме еднократни или серийни интервенции без болничен престой. Полагаме грижа за пациентите си и след като те се приберат у дома чрез система за проследяването на състоянието им.

Стремим се към безпроблемен достъп до медицинските ни услуги като облекчаваме транспорта, настаняването и езиковите бариери пред чуждестранните ни пациенти. Българските пациенти се обслужват денонощно от шест говорещи български език координатори в Анадолу Медицински Център. На разположение за комуникация със съответния медицински и административен специалист са и представителите ни в офисите в София и Пловдив.

Повече информация можете да получите на www.anadolumedicalcenter.bg

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com