Безплатни кардиологични прегледи в Александровска болница

75857
Безплатни кардиологични прегледи в Александровска болница
Снимка: БГНЕС

Всяка сряда от 14 до 17 часа в Клиниката по кардиология на Александровска болница се извършват безплатни прегледи на хора със сърдечни оплаквания. Те не изискват направление от спеицалист, включват консултация с кардиолог, измерване на кръвното налягане, електрокардиограма и ехокардиография, назначаване на лечение и хоспитализация, ако се налага.

От прегледите могат да се възползват хронично болни пациенти, а също и хора със съмнения за развитие на сърдечно-съдово заболяване. Пациентите с хронично заболяване е добре да носят медицинските си изследвания.

Кардиологичната клиника в Александровска болница е част от проекта за създаване на център за ранна диагностика и лечение на кардиологични заболявания, който се реализира с европейски и държавни средства. По проекта клиниката въведе модерна апаратура за диагностика и лечение на сърдечно-съдовите заболявания. Телефонът за записване е 02/ 92-30-467. При всякакви съмнения за сърдечни заболявания в Александровска болница има и денонощен телефон за записване - 02/92-30-216.

Деца на социално слаби родители ще бъдат преглеждани безплатно за кариеси в Монтана

В продължение на три дни от утре в Монтана ще гостува екип на мобилния център за лазерна дентална медицина на Национално движение "Бъл...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com