X
 
 

ВМА празнува рожден ден

574 0
ВМА празнува рожден ден
Снимка: БГНЕС
Днес, от 11:00 часа ще бъде отбелязана 128-мата годишнина от създаването на Военномедицинска академия (ВМА). Честването на празника започва с полагане на венци и цветя пред паметника на загиналите медицински чинове пред сградата на болницата, уточнява БГНЕС.

От 11:30 часа, в киносалона на ВМА, ще се проведе тържествено събрание на личния състав. Следвайки добрите традиции и вървейки в крак с прогреса, днес Академията посреща празника си реновирана и технологично обновена. По време на събранието генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS ще отчете резултатите от работата на ВМА през 2019 година, както и приоритетите за следващата година.

ВМА отбелязва Европейския ден на донорството

На 14.10.2019 г. от 11.00 часа, в централно фоайе на Военномедицинска академия (ВМА) ще се проведе традиционното отбелязване на Европей...

На събитието ще присъстват представители на Президентството на Република България, Народното събрание, Министерство на отбраната, Министерство на здравеопазването, НЗОК, БЛС, БЧК, Столична община, КНСБ, КТ „Подкрепа”, депутати, представители на болници и военни структури, както и други официални гости.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители