Организират кампания да спасим Ангел!

3077
Организират кампания да спасим Ангел!
Снимка: pavelandreev.bg

Да спасим Ангел! “Бъди жив и здрав! Да си жив, да усещаш живота, да участваш в него, да си част от него и той да помага сътворяването на историята на разгръщането като потенциал и възможности за разностранни проявления, творящи с радост и любов житейски събития, които да отнесем със себе си от живеенето на Земята."

Това трябваше да чува през целият ден на 13 октомври 2022г. Ангел. Но вместо тази благословия по случай 36-тия си рожден ден, Ангел Иванчев чува диагноза - Плоскоклетъчен карцином на езика G2 или рак на езика!

Тази новина го разтърсва жестоко и безапелационно. Лекарите му дават 20 процента шанс за живот. Целият досега пълноценен и активен живот на младият управител на офис на един от водещите мобилни оператори в България, се срива за миг... Кариера, любов, мечти - за семество, деца...всичко това за миг му изглежда като наивен приоритет, ако не притежаваш най-важното - здраве... И сякаш изход няма! Но изход винаги има! Ангел е млад и умен мъж, който сам постига много, и не се оставя да го завладее отчаянието.

След първоначалния шок от чутата диагноза, се осъзнава, събира се и проявява типичното за него постоянство и целеустременост, да се бори, да търси изход, да счупи кривото огледало отразило мечтите му, че не може да спре до тук, че трябва да се изправи и да се пребори ожесточено за живота си!

След незабавно предприети действия и изследвания, все пак се оказва, че има шанс и е много повече от 20 процента. Но той е в Турция в болница Анадолу Медицински Център.

След разглеждане на изпратените им изследвания и епикризи, екипът на Анадолу Медицински център - болница с рейтинг в топ 10 в света, обнадеждават Ангел и семейството му с хубавата вест че тумора е достижим за оперативна интервенция.

Но това трябва да се случи почти незабавно. Получената днес оферта от болницата, радва, но и плаши семейството. 30 000 евро. Но за средностатистическо семейство тази сума е ... непосилна. 30 000 евро, за някой пари за един уикенд, за други за цял един живот...

Когато четем такива постове си мислим, че това се случва само на другите хора, докато не се случи и на нас самите...И тогава...тогава винаги ще се намерят добри хора, които ще ти подадат ръка, ще ти помогнат, ще ти дадът надеждата, че ще се справиш!

Това се случва днес и със семейство Иванчеви. Нуждаят се от помощ. Помощ да спасят сина си, продължението на рода си...и да му върнат надеждата, вярата, че все пак живота е прекрасен!

Помощ! Нека един млад човек да не изгуби страстта за живот завинаги!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от В ПОМОЩ НА:

Помогнете на 17-годишната Кали да пребори рядко раково заболяване

Шанс за нормален живот за Пламен

Нужни са средства за лечението на малкия Борил

Майка на две малки деца има нужда от средства, за да живее

35-годишната Розина събира средства за операция

Зов за помощ: Най-малкото дете с присаден черен дроб в България има нужда от рехабилитация

Наталия събира средства за лечение на рядко заболяване

11-годишната Рая има нужда от средства за борба с болестта

Да помогнем на Йоан, за да види как расте дъщеря му!

9-годишният Богомил се нуждае от спешна операция

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com