Подари си цял кибрит щастие

37298
Подари си цял кибрит щастие
Снимка: Кибрит

Знаете ли какво е да си подарите доза щастие? Поне един път месечно. Доза, достатъчна, за да ви държи развълнувани цял месец. До следващата още по-голяма доза. Щастие, еуфория, въление. И то незаменимо и незабравимо.

Все повече станаха популярни т.нар. Mystery boxes – кутии пълни с изненади – вкусотии, мечтана козметика, уникални дрехи и куп други изненади...

Вярвате, че съществува кутия, в която са събрани уникални продукти, които стоплят сърцето ви и моментално предизвикват усмивката на лицето ви? Тази кутия съществува и се нарича "Кибрит"!

Кибрит е тематична абонамента лайфстайл кутия. Всеки месец Кибрит те изненадва с нова интригуваща тема, която превръща “клечките” в преживяване - преживяването Кибрит. Всеки месец. На прага на дома ти. Можеш да подариш Кибрит на себе си или на любим човек, а от екипа ще се погрижат той да е очарователен и персонализиран!

Във всяко издание има между 5 и 8 разнообразни артикула в зависимост от месечната тема. В Кибрит можеш да намериш козметични продукти от натурални съставки без сулфати, артикули за дома, здравословни хранителни продукти, аксесоари и ръчно изработени изделия. Специално за теб. Спрямо вкуса ти. Лично, специално и персонализирано.

За да запалят огънчето на очакването в теб, те споделят предварително темата на броя, но не и продуктите. Огънчето на очакването те държи развълнуван дори и след като отвориш кутията. Сякаш е магическа. А може би е?

От "Кибрит" държат на качеството и произхода на продуктите. Затова и всяка “клечка” в Кибрит е внимателно подбрана и тествана, за да сте сигурни, че получавате повече от това, което заслужавате и да бъдете щастливи при отварянето на всяка една следваща кутия.

Трудно бих описала щастието при отварянето на Кибрит. Може би е съизмеримо с пътуване в чужбина, празнуване на рожден ден, а може би и меден месец. Да, представете си, че всеки месец имате рожден ден – това е денят, в който вашият Кибрит пристига при вас, чака ви пред вратата и вие с треперещи и очакващи ръце го разопаковате. Какво ще намерите вътре? Точно това, което най-силно желаете и десеторно на това, за което сте мечтали! Кой не иска подарък всеки месец!

Защо да избера точно "Кибрит"?

Екипът на "Кибрит" знае, че не са ни необходими поводи, за да си припомняме, че трябва да се грижим за себе си и да усмихваме близките си хора. Трябва да има по малко огънче и топлина във всеки ден и ние можем да го направим възможно и лесно достъпно за много хора! Така се е зародила идеята за многобройни малки чудеса и изненада, скрити в кутия (кой не обича да разопакова подаръци в мистериозни кутии?!), които да носят очакване, усмивки и грижа! За теб самия или за любим човек!

“Кибрит”-ът е символ на топлината, която екипът иска да достигне до всеки, да запалва по малко огънче в деня и да го прави по-щастлив! Това е и тяхното мото -  “Подари щастие в кутийка. Хубаво е!

Кибрит може да се поръча с абонамент, както и с еднократна поръчка (която не е обвръзана с дългосрочен ангажимент).

*Цената на месечна кутия е 34,90 лв.

Кибрит пуснаха и специално коледно издание на стойност 44,89лв, за което нямаме търпение да ви разкажем какво съдържа и какви емоции предизвика в нас в следващия материал.

Можете да направите своята покупка на месечното издание или да направите свой абонамент за 3 или 6 месеца. Какво по-хубаво от това да подсигуриш годината на теб или свой любим с подаръци? Подари любов и вълнение. Действай, Коледа не е само през декември!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com