Подаръците на Елфите - как да получиш един?

7572
Подаръците на Елфите - как да получиш един?
Снимка: Книжарница "Елфите"

Сезонът на празниците в края на годината е особено романтичен и носи много топлина и уют. Картината на горяща камина, заснежени прозорци и голяма украсена елха с купища подаръци е приказна и те пренася на едно по-особно магично място с ретро дух – дървени кончета, влакчета, пумпали и лешникотрошачки, светещи витрини с красиви, ръчно изработени кукли и ухание на плодове и канела или току що изпечени сладки. Представяме си картини на къдрокоси деца с пухкави бузи, играещи с шейни навън, илюстрации от стари книги на деца пред бляскави витрини. Магията на Коледа е вдъхновяваща, кара човек да се чувства специален и поражда желание да отвърне със същото, да накара друг да се чувства така, да подари любов и топлота.

На Северния полюс  Дядо Коледа прави играчки през цялата година с помощта на своите елфи. Те са работили дълги часове в цеха на полярния остров, за да направят коледни играчки за всички добри деца.  Ще му помогнат и да изпълни всичките си важни задачи, защото малки и големи, вярващи или вече не, са закачили коледните чорапчета и чакат малко коледна магия. Ако искате да направите и вашата Коледа малко по-приказна, то софийските Елфи са вашето място. Класически дървени играчки с винтидж дизайн, оригинални ретро игри и такива, навяващи носталгия и предизвикващи усмивка. Детските играчки, които ще намерите в книжарници Елфите определено ще се впишат в романтичната, ретро, коледна концепция. Специални пощенски кутии събират писмата на малчуганите и в края на празничния сезон винаги има щастливци с подаръци, а тази година Елфите обещават и личен отговор от добрия старец  до всяко дете. Вълшебни детски книжки и творчески комплекти ще зарадват малки и големи. Креативни подаръци с изискан дизайн, малки произведения на изкуството с високо качество, представящи художници и артисти като Ван Гог, Моне и Густав Климт ще изненадат клиентите на малката софийска книжарница. Внимателно подбран мърч Хари Потър, Чарли и шоколадовата фабрика, Пипи дългото чорапче, Малкият принц и други също са част от оригиналния асортимент на Елфите.  

Подарете си такава приказна Коледа пълна с очарование, оригиналност и изненади. Или в стила на Тери Пратчет: Дървени играчки – книжарница Елфите е за всички деца, чиято отвореност към нови светове не е била попарена с комиксови герои и просветени учители ;)

Весела Коледа! Окачи чорапчето поне още веднъж, тъй като има все още хубави подаръчета и за теб.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com