X
 
 

Горанов "случайно" се видял с Пеевски, Кънев обещавал да не гласува за Борисов

20072 4
Горанов "случайно" се видял с Пеевски, Кънев обещавал да не гласува за Борисов
Снимка: БГНЕС
Отношенията ми с ГЕРБ и г-н Борисов не са променени от 2008 година. Нямам отношения с Делян Пеевски, различни от тази среща от 2010 година. Тя беше случайна и съм го обяснявал вече. Аз не подкрепих Пеевски за директор на ДАНС - има други хора, които се снимат с него. Не подкрепям законопроекта на Пеевски и Цонев за КТБ. Това заяви бъдещият финансов министър Владислав Горанов. Той не отговори на въпроса защо се връща във властта, след като напусна предишния парламент, защото „не можел с депутатска заплата да си храни семейството”.

Бъдещият икономически министър Божидар Лукарски дори отказа да коментира преди гласуването в парламента, но все пак той се спря пред Нова телевизия. Не е вярно, че Гражданският съвет на Реформаторите е подписвал декларация срещу мен. Проф. Тодор Танев (бел. ред. – бъдещият образователен министър) даже беше много „фрустриран”, каза Лукарски. Той призова да съдят за него чак след като се видят действията му. И изуми с думите, че „все още няма фалит на КТБ”.

Защо Патриотичният фронт няма министър, а АБВ има?

Малко по-късно днес трябва да бъде гласуван новият кабинет. Той излезе наяве по време на подписването на програмната декларация от ГЕР...

За сметка на това Радан Кънев призна, че във Варна, пред ограничен кръг избиратели, е обещал да не гласува за Бойко Борисов премиер, но сега ще го направи. Изборът на премиер е логично да стане от най-голямата партия, така че това е логичен компромис, каза Кънев. По отношение на Лукарски лидерът на ДСБ обясни, че е имало много възражения и това било хубаво, защото десният избирател бил много критичен.

Делян Добрев пък каза, че се е отказал да бъде енергиен министър по лични причини. И отрече, че решението му има нещо общо с кандидатурата на Лукарски за икономически министър.

Би трябвало да построим пирамидата по правилния начин. Общините да отговарят за масовия спорт. Ще конструираме работата около детско-юношеския спорт. Това каза новият министър на спорта Красен Кралев.

Ще съдействаме на всяка федерация да получи повече пари, ако покаже резултати, уточни Кралев. Припомняме, че той беше сочен за човекът, пишещ статусите във Facebook на Бойко Борисов. Кралев беше президент на футболния клуб „Черно море”, който е директно свързван с ТИМ. Той има и доста медии, като най-значимият му сайт е „България Утре”.

Влади Горанов не трябва да се обяснява за срещите си с Пеевски, каза Цветанов

Тази коалиция е коалицията на стабилността. За пръв път от 22 години един човек става за втори път премиер. Това каза бившият вътрешен ...

Приоритет е отблокирането на еврофондовете и да се подаде програмата за ОП „Регионално развитие” за периода 2014-2020 година, за да не стане и 2015 година нулева. Трябва да се подготвим и за зимата, защото нищо не е свършено. Това каза новият-стар министър на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

Actualno.com

Етикети:

 • Новия колониален кабинет 4 Новия колониален кабинет преди 5 години Профил на трол?
  Младия мошеник-\"експерт\" Джей Ар Горанов се върна в Гербълъ защото усети далаверката . Промяна или Подмяна ??
 • Анонимен 3 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Волен пак прави шоу. Докарал е пред парламента тълпа от около 200 човека. Горките хора. Половината от тях не могат да кажат защо и срещу кого протестират.
 • крънки 2 крънки преди 5 години Профил на трол?
  Прави ми впечатление, че хората още не са си седнали на минитерските кресла, а вече се пускат за тях клюки и слухове, при това доста нагло. Несериозно е да се занимавате с клюки и спекулации и да хапете тоя или оня заради някакви си мними връзки базирани на слухове и размазани снимки от 2010-та. Този бил такъв, оня бил онакъв.
 • МИЗЕРНИ 2000 лв. 1 МИЗЕРНИ 2000 лв. преди 5 години Профил на трол?
  Владислав Горанов : „Майната й на България, искам да забогатея.“ По принцип не смятам, че съм длъжен да давам обяснение на когото и да е, освен , ако не е някой който ми плаща, а мен ме е назначил Бойко Борисов . Аз ли трябва да съм глупака, който ще работи за полза роду, докато семейството му мизерува с две хиляди лева . Днес само в Пеевски ми е надеждата – последният успял да сбъдне мечтите си виж още ›› депутат.
Последно в Актуално