Коафьор подарява перуки на онкоболни жени за 8-ми март

24174
Коафьор подарява перуки на онкоболни жени за 8-ми март
Снимка: Thinkstock/Guliver

Специално за женския празник 8-ми март, Казанлъшки коафьор дарява над 50 перуки за жени, които се борят с онкологични заболявания. Неговият призив е колеги от цяла България да провеждат такива благотворителни кампании и да не превръщат в бизнес поставянето на перуки за онкоболни жени.

Все повече жени, които се борят с онкологични заболявания търсят казанлъшкият коафьор Стенли Нанчев. За 8-ми март той дарява над 50 перуки за дами, които са претърпели химиотерапия, обучава и жените как да поддържат перуките. Идеята е да вдъхне самочувствие на жените, които се борят с коварното заболяване.

Ансамбъл Тракия очарова публиката в Кюстендил и Дупница

Ансамбъл „Тракия“ изправи кюстендилската публика на крака снощи. Атрактивният концерт очарова публиката в Дупница и Кюстенд...

„Те изпадат във страхотен стрес. Те се заключват във тях, дори някой не излизат. Тайничко идват във салона след работно време, за да не ги види никой и ние решаваме как да им помогнем", обясни пред Нова телевизия Стенли Нанчев.

За съжаление все повече жени страдащи от тежкото заболяване търсят съвети на коафьори. За самите тях също е изключително тежко, особенно, когато идват млади жени.

„Помислете си реално, че тази жена иска да бъде добре изглеждаща на празника на собственото си дете, на сватбата, на кръщенето на своето внуче, на завършването на своето дете в училище. Тази емоция, която аз почувствах и отворих сърцето си да го направя е заради тези важни моменти в техния живот", допълва Стенли Нанчев.

Цените на качествени перуки са от над 150 до 2000 лева и представляват сериозна част от бюджета на жените които се лекуват. Стелни отправя апел към свои колеги от страната да инициират подобни благотворителни кампании.

Пешеходец е загинал на пътя Кюстендил – Дупница

Пешеходец е загинал тази сутрин на пътя Кюстендил – Дупница. Това съобщи за Радио „Фокус” – Кюстендил говорител...

„Призовавам всички мои колеги от цяла България, нека да помогнем с едно голямо сърце на тези хора, а не да го превръщаме в собствен бизнес", казва още Стенли Нанчев.

Преди дни младо момиче, което се е излекувало от рака, е подарило своята перука на Стенли с желанието да я дари на жена, която има нужда от нея.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com