X
 
 

Кубрат Пулев беше повишен в звание лейтенант

1941 0
Кубрат Пулев беше повишен в звание лейтенант
Снимка: БГНЕС
Претендентът за световната титла в кат. тежка на международната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев е повишен във военно звание. Настоящият сержант от резерва става лейтенант от резерва на Въоръжените сили на Република България.

Тържествената церемония по присвояване на военното звание лейтенант на Пулев ще е утре в Министерството на отбраната.

Кубрат Пулев отсече: Готов съм за мач с Антъни Джошуа

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев бе изненадан от днешните публикации в английските медии, според които Кобр...

Пагоните ще му връчи лично министърът на отбраната Красимир Каракачанов в присъствието на зам.-началниците на отбраната генерал-лейтенант Димитър Илиев и вицеадмирал Емил Ефтимов, представители на Министерството на младежта и спорта и други официални гости, информираха от пресцентъра Министерство на отбраната.

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще награди и десетте най-добри спортисти на Министерството на отбраната, военните спортни клуба, класирани на първите три места в държавните военни първенства на Националната военна спортна федерация, и други изявени през годината състезатели и спортни деятели с принос към българския военен спорт.

Като аматьор Кубрат Пулев бе състезател на ЦСКА и често попадаше в десетката на най-добрите спортисти на спортното дружество, което е под егидата на МО.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители