X
 
 

Момичетата от ансамбъла разбиха рускините в Москва

9744 7
photo of Момичетата от ансамбъла разбиха рускините в Москва
Снимка: Gulliver/Getty Images
Българският ансамбъл поведе в класирането за многобоя след изпълнението на съчетанията с пет ленти на първия за годината турнир от веригата Гран При по художествена гимнастика в руската столица Москва.

Възпитаничките на Ина Ананиева, в състав Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Стоянова, Цветелина Найденова и Християна Тодорова, изпълниха без грешки композицията си и получиха най-високата оценка - 17.700 точки. На второ място с по 17.600 точки са ансамблите на Русия и Израел. Домакините допуснаха грешки в изпълнението си и това, гарнирано с нашето страхотно изпълнение ни позволи да грабнем златото под носа им.

София приема Световното първенство по художествена гимнастика през 2018 г.

Световното първенство по художествена гимнастика през 2018 година ще се проведе в българската столица София, в зала "Арена Армеец". Т...

Вижте още подробности от състезанието ТУК.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 4 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  До1 Българите нямат нищо общо с дивия азиатски ген на руснаците.Руснаците са смес от азиатци и скандинавци.От българите са взели писмеността и религията,което е оформило съвременния руски език и култура.
 • Анонимен 3 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  До1 Българите нямат нищо общо с дивия азиатски ген на руснаците.Руснаците са смес от азиатци и скандинавци.От българите са взели писмеността и религията,което е оформило съвременния руски език и култура.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Браво!Да победиш силните руски гимнастички в собствената им страна е голямо постижение.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ДВАТА БРАТСКИ НАРОДА ЩЕ СА НА 1ВО И 2РО МЯСТО ГЕНА ИМ Е СИЛЕН .
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Нищо общо яма днешния български народ със смрадливите ушанки, генетичните изследвания доказаха че сме близки до гърци, италианци, румънци, нямаме нищо общо с турци и руснаци
  : 12 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  @1.1-Пишлеме, в главата ти е пълна генетична каша. Използваш случая да лавнеш срещу руснаците. Помиярска ти работа.
  : 6 !
 • Авитохол 1.3 Авитохол преди 3 години Профил на трол?
  До този момент са правени три генетични теста на Българския народ и трите единодушно показват, че българите нямат никаква генетична връска с руския (братски) народ, заблудата идва от лъжите в учебниците по история сътворени от същите братя с цел историческа амнезия и тотално подчинение. Целта е да се забрави че братския (по-млад) народ, приема от българския (по-стар) народ Език, Писменост, Правосл виж още ›› авна религия и основава първата си държава Киевска Рус в български град. Извод, културно наследство има, но не и генетична близост. Какво се учи в руските учебници по история, незнам но един руснак в Германия ми погледна телефона и ми каза (вы украли наши букви бляд), явно са им много БРАТСКИ написани учебниците !!!!!!! Човека е прав да се нервира на прехласването върху генетичните ти глупости. България трябва да е благодарна на русия, но и русия трябва да е също благодарна на България, защото без Българя нямаше да има русия!
  : 2 !